Klean Work Away

Udviklingen af nye AI-teknologier går stærkt. Så stærkt, at det kan være svært at følge med i hvad, de kan bruges til, og om det er noget, man kan bruge i sin forretning. Det kan meget hurtigt blive uoverskueligt, hvis man vil forsøge at vide alt om det hele. Det skal man nødvendigvis heller ikke!

Klean Work Away

Det kan være svært at gennemskue, hvordan disse nye teknologier kan skabe værdi i din virksomhed. Samtidig er man ikke i tvivl om, at AI-teknologien er kommet for at blive, så hvordan kommer du og din virksomhed med på AI-bølgen? Det er svært at vide, før man har selv har set og oplevet hvad AI kan – og det gør man bedst ved selv at have fingrene nede i materien!

Derfor tilbyder vi dig nu muligheden for at deltage i “Work Away by Klean Group”: En hands-on workshop, hvor du får muligheden for at prøve kræfter med AI, og med egne øjne (og hænder) at opleve de mange muligheder og potentialer, som AI gemmer på.

Til workshoppen fokuserer vi på 3 teknologier indenfor AI, som man kan få udbytte af her og nu, og som med ganske få midler potentielt kan skabe værdi for dig og din virksomhed.

De tre AI-teknologier, som denne workshop vil fokusere på, er:

ChatGPT by Open AI

ChatGPT

Open AI's ChatGPT repræsenterer en spændende mulighed for at optimere og revolutionere din virksomheds digitale interaktioner. ChatGPT er trænet på et væld af internettekster og har potentiale til at transformere kundesupport, automatisere opgaver, forbedre brugeroplevelsen gennem naturlige samtaler og meget andet.
Vi vil udforske, hvordan din virksomhed kan implementere ChatGPT og tilpasse det til jeres specifikke behov. Det gør vi ved, at du selv får teknologien i hænderne og ved selvsyn oplever, hvordan teknologien fx kan øge effektiviteten, spare tid og eller øge tilfredsheden hos jeres kunder.

Midjourney

Midjourney

Midjourney AI er en alsidig tekst-til-billede teknologi, der giver dig mulighed for at omdanne tekstbeskrivelser til billeder. Dette betyder, at du kan beskrive, hvad du gerne vil have, og Midjourney kan herefter producere et billede, logo eller grafik baseret på den beskrivelse. Dette har ikke kun potentiale til at være en praktisk tidsbesparelse, men kan også være en unik måde at forstærke din visuelle identitet på. Midjourney kan fx også bruges til arkitektur og bygningsdesign - kort sagt, så er begrænsningen næsten kun din fantasi.
Vi vil til workshoppen se, hvordan man kan bruge Midjourney i kombination med ChatGPT og Synthesia, og hvilke fordele kombinationen af de tre teknologier kan have for din virksomhed.

Synthesia

Synthesia

Synthesia er en innovativ teknologiplatform, der gør det muligt at skabe videoer ved hjælp af AI.
Med Synthesia kan brugere generere videoer ved at indtaste tekst eller scripts, og derefter konverterer platformen automatisk denne tekst til videoer med en talende avatar. Platformen har en bred vifte af anvendelsesmuligheder, herunder oprettelse af marketingvideoer, træningsmateriale, produktanmeldelser og meget mere. Det gør videoindhold mere tilgængeligt for virksomheder og enkeltpersoner, der ønsker at kommunikere deres budskab visuelt. Netop dette vil vi udforske i Klean Work Away workshoppen, hvor vi undersøger Synthesias anvendelsesmuligheder i kombination med de to andre AI-teknologier.

Hvad tidligere deltagere har sagt

Tidligere i år afholdte vi en tilsvarende workshop med deltagere fra vidt forskellige erhvervsområder såsom Rejsebranchen, Stålindustrien og Udstyr til storkøkkener. De gik alle derfra med et nyt syn på AI, dets brugsmuligheder og med et større kendskab, samt evnen, til selv at bruge teknologierne.

Workshoppen giver samtidig mulighed for sparring og videndeling på tværs af vidt forskellige brancher, hvilket gav seneste workshops deltagere helt nye perspektiver på hvordan, AI kunne implementeres i deres organisationer.

Feedbacken fra sidste Work Away var strålende:

”Tak for en super god dag i går, det var virkelig interessant og et godt setup, for at få en større forståelse for de nye muligheder” – Marketingchef

”Tak for en god dag. Alle lærer noget, når man kommer fra forskellige virksomheder. Rigtigt godt med nye vinkler”

” Tak for initiativet. Jeg kan rigtig godt lide tanken om at lege med teknologien og bygge noget for at finde ud af, hvad jeg kan bruge den til” – CEO

”Det var superfedt, at få indsigt i de andres verden. Også hvor de er med hensyn til politikker, som er en meget svær størrelse lige nu” – Marketingkoordinator

Hvornår foregår det?

Vi mødes i udgangspunktet en gang i kvartalet. Næste mødegang, samt yderligere information omkring de deltagende forskere tilgår inden for nærmeste fremtid.

Hvad koster det?

Det er ganske gratis at deltage i Klean Paper Lounge, og du kan allerede nu tilmelde dig her.

Tilmelding

Er du blevet nysgerrig? Og vil du vide mere om Klean Work Away?

Kontakt Claus Nissum Holm for yderligere information vedrørende Klean Work Away.

30 11 39 51
claus@kleangroup.dk