Kunde

Aarhus Havn er Danmarks største containerhavn og den største, offentlige bulkhavn. Hver dag modtager de varer fra hele verden og bringer dem sikkert fra vand til land. For at sikre udviklingen af Danmarks største erhvervshavn vil Aarhus Havn gerne digitaliseres. Aarhus Havn og Klean Group har derfor indgået et innovationspartnerskab, der sikrer, at der løbende og kontinuerligt identificeres nye områder, hvor teknologi kan skabe størst mulig forandring for havnens forretning.

Ydelser

  • Innovationspartner
  • Digital kompetenceudvikling
  • Design & UX
  • Creative Tech
  • Digital Strategi
  • Data og digital transformation

Innovationspartnerskab

Aarhus Havn er innovationspartner med Klean Group. Innovationspartnerskabet er et tæt, langsigtet samarbejde om at identificere forretningsområder, hvor teknologi vil kunne skabe størst mulig forandring. Med indgående viden om nye teknologier rådgiver, tester og implementerer vi løbende nye kreative løsninger og assisterer Aarhus Havn i deres digitale omstilling.

Smart Crane app

Kranerne på Aarhus Havn indsamler hver dag værdifulde data, som er afgørende for drift, vedligehold og sikkerhed. Desværre var mængden af data så stor og svær at finde rundt i, at den ikke blev brugt. Derfor lancerede vi projekt Smart Crane, som er en app, vi har udviklet, der samler og tilgængeliggør al data fra kranerne på en nem, overskuelig og brugervenlig måde. Gennem appen kan både medarbejdere og kunder tilgå viden – fx om den aktuelle vindhastighed, hvorvidt kranens sikkerhedslåse er slået til og meget mere. Udover at spare tid er medarbejdernes sikkerhed også er øget markant.

Lyder det interessant?

Kontakt Claus Nissum Holm for en uforpligtende snak — vi kan helt sikkert hjælpe dig!

+45 30 11 39 51
[email protected]