Design & kommunikation

Design og kommunikation handler ikke kun om at få det, I kan i din virksomhed, til at lyde godt og se godt ud. Kreativitet kan også skabe forretningsmæssig værdi. Virksomheder med fokus på design har nemlig en tendens til at udkonkurrere deres konkurrenter, da de lytter til markedet og deres kunder og designer unikke koncepter, kontaktpunkter og kundeoplevelser på tværs af kanaler og platforme. Og alt det kan vi hjælpe dig med.

Vi udvikler design og kommunikation, der har noget på hjerte. Det handler om at røre, engagere og hjælpe mennesker, så de har lyst til indgå i en løbende relation med dig og din virksomhed. Vi kalder det relationsøkonomi, for når du investerer i gode relationer, får du glade og loyale kunder, der bliver ved med at følge dig, handle i din webshop og måske endda anbefale dig til andre.

Så hvilken visuel identitet, stil og tone passer til dig og din virksomhed? Lad os finde ud af det sammen. Vi har en gennemprøvet værktøjskasse inden for design og kommunikation og sammen udvikler vi en plan baseret på solide og strategisk funderede løsninger, så du rammer din målgruppe lige i hjertet.

Vi er dygtige til at eksekvere din strategi – uanset om vi har været med til at udvikle den eller ej.  Ofte oplever vi, at der er brugt store ressourcer på at udvikle strategien, men at det kniber med eksekveringen. Lad os hjælpe. Vi omsætter effektivt strategien til koncepter, kommunikation og målrettede aktiviteter, der giver resultater både på kort og lang sigt.

Ydelser

Strategi

Del dine mål og din forretningsstrategi med os, så kvitterer vi med udfordrende spørgsmål og nye perspektiver. Vi supplerer med indsigter og analyser og kommer med anbefalinger til de overordnede strategiske linjer til at positionere din virksomhed, dit brand og dit produkt.

Visuel identitet

Din virksomhed har brug for en stærk visuel identitet, der skaber en rød tråd på tværs af dine aktiviteter og kommunikationsindsatser. Det giver synlighed, sammenhæng, differentiering og troværdighed.

Konceptudvikling

Når strategiske mål skal omsættes til design og kommunikation er første step at udvikle solide koncepter, som resonerer med målgruppen og matcher din forretningsplan. Med konceptudvikling skaber vi rammen for din næste marketingindsats og sikrer den en lang levetid med stor værdiskabelse.

Kommunikationsplatform

En kommunikationsplatform rummer din virksomheds visuelle identitet – men også din kernefortælling, brandløfte, mission, vision, værdier og tone-of-voice. Med en stærk kommunikationsplatform fremstår din virksomhed skarp, professionel og relevant over for kunder såvel som medarbejdere.

Brand- og produktdesign

Uanset om det handler om emballagedesign eller produktdesign kan vores dygtige designere levere stærke identiteter med udtryk, der gør indtryk.

Kampagner

Kampagner udvikles, når der skal eksekveres på strategien. Gode kampagner har et klart formål og bygger på en stærk idé, der kan afkodes og giver mening for hele målgruppen. En kampagne er god, når den er effektiv, når der bliver talt om den, når den likes, deles, skaber trafik eller salg.

Contentudvikling

Vi skaber indhold, der begejstrer og engagerer dit publikum. Det kræver content af høj kvalitet – både indholdsmæssigt, men også kreativt. Når vi udvikler content, har vi altid din målgruppe i fokus. Kan vi inspirere? Kan vi hjælpe med noget? Hvilken viden er værdifuld for modtageren? Derfor rejser vi landet rundt for at lave unikke interviews og indsamle data, som gør, at din virksomhed fremstår relevant og troværdig.

Lyder det interessant?

Kontakt Flemming Kok for en uforpligtende snak — vi kan helt sikkert hjælpe dig!

+45 61 61 64 11‬
[email protected]