AI Transformation ’24 er for dig, der ser muligheder i AI og til dig, der allerede mærker trætheden omkring AI-hypen. Oplægsholderne har lovet at give dig konkrete, erfaringsbaserede råd til din forretningsudvikling.

Ledere
Hvordan leder du med viden om, at du ikke sidder med nøglerne til AI omstillingen?

Medarbejder
Hvordan kommer du fra eksperimenter med AI til seriøs anvendelse i dit arbejde?

Leder+Medarbejder
AI er en holdsport. Tilmeld et AI-Team og få rabat på billetten.

Masterclass forløb 2024

Masterclass forløb 2024

Transforming the future of work

AI er en holdsport

Generativ AI er vores nye kollega. Ikke et IT-system.

AI Transformation sker derfor heller ikke som med et IT-system top-down. Det er organisationens adfærd, nysgerrighed og kreativitet, der bliver afgørende for værdien, vi kan skabe med AI. AI Transformation sker bottom-up.

Ledelsesopgaven er at skabe tydelige rammer for at den kan ske.

AI Transformation 2024 er et forløb over fem fredage, der skaber fælles forståelse og retning for AI’s anvendelse. AI er en holdsport. Derfor er prisen lavere, når I deltager med flere end tre fra jeres virksomhed.

I får udover praktiske anvisninger fra ekspertindlæg opdateringer på vigtige forretningsområder som Design & Communication og Digital Commerce & Marketing.

Har du spørgsmål til hvad du kan få ud af Masterclass så klik her og prøv at spørge vores Masterclass chatbot her på siden

Vi glæder os til at se jer.

Ole Østergaard, Partner i KleanGroup

AI transformation

02.02.2024 Forretningsudvikling & Lederskab
22.03.2024 AI Strategi & Bæredygtighed
31.05.2024 Samarbejdsmodel & Be my AI
27.09.2024 Hjertet, Hjernen & en opskrift på succes
22.11.2024 Wildcard TBA

Tid og sted

Alle dage:
08.30 – 09:00 Indskrivning, morgenkaffe
09:00 – 11:20 Program
11:20 – 11:30 Tak for i dag

Sted:
Black Box, Teater Katapult
Skovgårdsgade 3
8000 Aarhus C

Du kan sende en kollega, hvis ikke du kan alle dage.

Priser

Single Ticket: 5.500,-

Group 14.500,-

Group er op til 5 deltagere fra samme virksomhed

Alle priser er excl. moms

Reserver billetter

Det får du ud af Masterclass 2024

  • Tilmeld en AI-gruppe og styrk din AI anvendelse til fordelagtig pris
  • Følg med i AI udviklingen igennem hele 2024
  • Oversæt AI til forretningsudvikling i praksis
  • Bliv inspireret til en mere kreativ arbejdsform som kan forløse AI potentialet i din virksomhed
  • Få ekspert rådgivning som en del af forløbet

Oplægsholdere

Martin Meller
Martin Meller

Forretningsudvikling

Lær hvordan du dagligt kan integrere AI i din forretning og få praktiske tips til at udnytte AI til øget produktivitet og hurtigere beslutningstagning.

Hvad kan danske virksomheder lære af Amazon, der bruger machine learning til både medarbejderudvikling og til at forbedre profitabiliteten. Hvordan bruges data management og hvilke KPI´er udvikler medarbejderne, til at være den rette ressource på det rette tidspunkt, således at de bedste resultater opnås. AI guldet vindes i hverdagen.

Martin Meller, der har 18 års salgsledelses erfaring. Heraf de senest 7 år hos Amazon, som salgsleder, global ansvarlig for ”Amazon Advanced Sales Training Setup”, samt leder for produktudvikling af salgsredskaber og andre e-commerce områder. Få en unik mulighed for at lære af Amazon og Martin, der er tilbage i Danmark og sammen med AI ekspert Claus Holm en fast del af teamet, der hver gang giver dig en update på, hvor AI er lige nu – set med forretningsbriller.

Mette Thingstrup

Ledelse

Forstå vigtigheden af tryghed og tillid i arbejdet med AI og få en praktisk vejledning for ledere i at håndtere forandringerne, som AI medfører.

Mette Thingstrup er er autoriseret psykolog fra Aarhus Universitet, Cand.Pysch.Aut., med speciale indenfor det erhvervspsykologiske felt, hvor hun har arbejdet siden 2008.
For Mette, bliver tilgangen til AI ofte ’offer-agtig’, som vi ikke kan være aktører i. Hun argumenterer for at AI, og vores måde at eksistere med det på, er et felt hvor der er brug for at få øjnene op for vores behov for autonomi, samhørighed og behovet for at kunne føle sig kompetent.
Hun er betroet ledelsesrådgiver, og bidrager til at skabe bedre ledere og ledelse af organisationer. Deraf navnet livsledelse – at mestre livets paradokser (2022) som hendes nyeste bog hedder. I hendes arbejde med ledelse og vinkling af fællesskaber fokuserer hun blandt andet på at vi som mennesker har brug for at opleve autonomi for at vi kan trives og opleve mening.

Frederik Jeppesen

AI strategi

Hør hvordan du laver en praktisk, handlingsdrevet AI-strategi. Du skal så tæt på dagligdagen, at du kan bruge din intuition.

Frederik Jeppesen er phd i Digital Transformation og Head of Strategy i KleanGroup. Han sidder i Advisory Board for Cand Merc Tech på Aarhus Universitet og driver initiativet PaperLounge, som kobler juniorforskere ved Aarhus Universitet sammen med erhvervslivet.

Forståelse af forretningsmulighederne i AI skabes gennem eksperimenter og erfaring. Strategy as Practice (SAP - handlingsdrevet strategi) har eksisteret som begreb siden 2004 og har vist sig bæredygtigt i en række traditionelle systemimplementeringer gennem årene. SAP ser strategi som noget dynamisk, der udspiller sig mellem mennesker i et dagligt arbejde.

Værdien af AI skabes i hverdagen gennem aktive handlinger. Hør praktiske erfaringer om brug af SAP i AI.

Anne Zachariassen

AI og Bæredygtighed

Sådan får du hjælp af generativ AI til at nå dine ESG mål. Verden er ikke sort/hvid. Forstå både fordele og ulemper ved AI i ESG-regnskaber.

Anne Zachariassen er COO på Aarhus Havn. Hun er en erfaren ledelses- og bestyrelsesprofil med ledererfaring fra Aarhus Havn, Ørsted og Grundfos, og sidder bl.a. i bestyrelserne Energi Viborg, GreenLab, Vento Energy Support og for Center for Væredygtighed

Der er store forhåbninger til, at AI kan redde os ud af nogle af de problemer, vi ser på verdensplan. F.eks. klimakrisen. Anne har stor erfaring med at drive en grøn omstilling og vil tage os igennem en række paradokser, som ligger i bestræbelserne på at skabe en mere bæredygtig vej for verden

Pia Viuff Schytz

Samarbejdsmodel

Lær at samarbejde på måder, som gør teamets ideer til brugen af AI langt bedre end den ide, du selv kunne have fået. Det kræver bla. tydelige rammer.

Pia Viuff Schytz er uddannet designer og har indtil for nyligt undervist på Design for Play på Designskolen i Kolding. Pia er ekspert i kreativt samarbejde og design af værdiskabende processer.

AI har for længst fundet vej til designerens og arkitektens arbejde og rørt ved faglighederne hos dem. Designdrevet samarbejde på tværs af fagligheder med inklusion af AI er Pias speciale og en del af hendes arbejde som designer.

Christian Erfurt

Case study: Be My AI

Hør historien om, hvordan Be my AI revolutionerede brugen af AI med OpenAI og de arbejdsbetingelser, der skabte de største fremskridt.

Christian Erfurt er en erfaren iværksætter, der startede sin karriere i gymnasiet med sin første sundhedssektor-startup. Han har været involveret i flere startups og har arbejdet med unge iværksættere.
Som administrerende direktør hos Be My AI leder han et dedikeret team med en vision om at forbinde blinde og synshandicappede med seende gennem smartphones, hvilket giver synshandicappede mulighed for at bruge seendes hjælp gennem teknologi.
Be my AI er nævnt som case på de seneste talks OpenAI og Gartner.

Christian Thomasberg

Hjertet og hjernen i AI

Hjertet i AI er data. Hjernen er AI modellen. Få opskriften på, hvordan du sikrer du en systematisk data modning, som er hele forudsætningen for at skabe værdi med AI.

Christian Thomasberg driver eget konsulenthus IT Management Consulting. Christian har arbejdet med IT understøttelse af forretning i et utal af brancher med virksomheder i alle størrelser.

Han er tidligere Principal Consultant i Devoteam og har indgående erfaring med at skabe værdi af et af fremtidens vigtigste råstoffer: Data.

”Jeg er drevet af at digitalisere forretning, og omsætte strategier og visioner til konkrete løsninger.”

Tommy Nielsen

Case study: Toprent

Dybdegående indblik i, hvordan Toprent integrerer AI i deres forretning. ”Vi tilpasser vores strategi i takt med AI-udviklingen”.

Toprent har fået store gevinster ved i første omgang at arbejde systematisk med AI anvendelse i produkttekster. "Hvem ved hvor vi er med AI til november 24". Det kan du se frem til at få indblik i.

Tommy Nielsen, er CSO hos Toprent. En proaktiv og ambitiøs leder med gode resultater inden for kundeservice, salg, strategi og forretningsudvikling. Han er en kommercielt og forretningsdrevet salgs- og kundeservice professionel med erfaringer inden for både B2B og B2C markedet.

Toprent har arbejdet systematisk med AI til produkttekster og hele forretningsmodellen og strategien tilpasses i takt med AI udviklingen.

Toprent A/S er blandt landets førende virksomheder inden for rådgivning og salg af bæredygtige og innovative
rengøringsløsninger og nonfoodprodukter til både det offentlige, rengøringsselskaber og virksomheder.

Martin Frederiksen

Kommerciel brug af AI

I konstant udveksling med AI i det daglige arbejde. Det er allerede i dag virkeligheden for Martin. Få indblik i og høst af hans erfaringer som digital haj og forretningsudvikler.

Martin Frederiksen er digital haj, iværksætter og idemand. Martin har skrevet en række bøger om IT ledelse og UX design.

Martin driver i dag egen forretning som rådgiver indenfor især eCommerce. Han har et verdensomspændende netværk og følger udviklingen indenfor online handel tæt. Senest har han været på inspirationstur til Silicon Valley og besøgt en række førende eksperter, Meta, Google, Stanford University m.fl.

Alt dette har han omsat til et indlæg om konkrete muligheder for at booste eCommerce med AI.

Wildcard

Case: Wildcard

Vi holder en plads ledig til det tema eller den virksomhedscase, der måtte dukke op undervejs som den nye allermest relevante.

Ole Østergaard

Vært + Partner i KleanGroup

Forretningsudvikling med AI er ligesom en af den slags gå-ture, hvor det er rigtigt rart med lidt selskab, så man kan dele sine tanker med nogen, mens man er i bevægelse.

Start turen på "AI Transformation" Masterclass 2024.

Jeg tror, vi alle kommer til at lære noget.

Har du spørgsmål til hvad du kan få ud af at deltage i Masterclass 2024?

Vores Masterclass AI-chatbot står klar til at hjælpe dig med svar på dine spørgsmål.

Claus Holm ⸻ Martin Meller

AI — UPDATE

”Det er supersvært at følge med..”

…er nok den sætning, vi har hørt oftest, når talen falder på AI anvendelse.

MC2024 følger med for dig. Claus Holm (Creative Tech), Martin Meller, Jacob Bredvig Larsen (Digital Marketing) og Mads Damsgaard-Sørensen (Digital Commerce) giver os ved hvert fremmøde en opdatering på hvad, der er foregået i AI-miljøet siden sidst, og hvad du bør være opmærksom på i din forretningsudvikling.