Transforming the future of work

AI er en holdsport — vil du med ned at træne?

“AI Transformation” er et forløb til alle virksomheder, som interesserer sig for praktisk anvendelse af kunstig intelligens.

Årets masterclass giver dig en forståelse for de forretningsmæssige muligheder og giver konkrete bud på, hvordan I kan få værdi af AI indsatserne.

De bedste ideer skabes i nysgerrige og passionerede teams. Det gælder især for AI. Derfor kan I med fordel tilmelde jer som hold.

Det er super svært at følge med..

…er nok den sætning, vi har hørt oftest når talen falder på AI anvendelse.

Masterclass 2024 følger med for dig. Vi indleder hver session med en opdatering på forretningsrelevant nyt fra AI udviklingen.

AI er en holdsport. Intentionen med “AI Transformation” er at inspirere til fællestræning og resultatskabelse.

Jeg håber vi ses til træning.

Ole Østergaard, Partner i KleanGroup

AI transformation

19.01.2024  Forretning & Ledelse
22.03.2024 Strategi & ESG
31.05.2024 Kreativitet & Case: Be my AI
27.09.2024 Datamodning & Case: TopRent
29.11.2024 Salg & Case: Wildcard

Tid og sted

Alle dage fra 09.00 – 11.30
TBA, Aarhus

Du kan sende en kollega, hvis ikke du kan alle dage.

Priser

Early Bird single ticket 4500,-
Single Ticket: 5.500,-

Early Bird group 12.000,-
Group 14.500,-

Group er op til 5 deltagere fra samme virksomhed

Early Bird gælder indtil 15.12.23
Alle priser er excl. moms

Tilmelding

Lets explore the future of work together

  • Tilmeld en AI-gruppe og styrk din AI anvendelse til fordelagtig pris
  • Følg med i AI udviklingen igennem hele 2024
  • Oversæt AI til forretningsudvikling i praksis
  • Bliv inspireret til en mere kreativ arbejdsform som kan forløse AI potentialet i din virksomhed
  • Få ekspert rådgivning som en del af forløbet

Oplægsholdere

Forretning
Martin Meller

Martin Meller

Fra god ide til vækst i forretningen. Konkrete råd om AI baseret på 20 års international erfaring med forretningsudvikling heraf de seneste 7 som ansvarlig for salgsplatforme hos Amazon.

Hvad kan danske virksomheder lære af Amazon, der bruger machine learning til både medarbejderudvikling og til at forbedre profitabiliteten. Hvordan bruges data management og hvilke KPI´er udvikler medarbejderne, til at være den rette ressource på det rette tidspunkt, således at de bedste resultater opnås. AI guldet vindes i hverdagen.

Martin Meller, der har 18 års salgsledelses erfaring. Heraf de senest 7 år hos Amazon, som salgsleder, global ansvarlig for ”Amazon Advanced Sales Training Setup”, samt leder for produktudvikling af salgsredskaber og andre e-commerce områder. Få en unik mulighed for at lære af Amazon og Martin, der er tilbage i Danmark og sammen med AI ekspert Claus Holm en fast del af teamet, der hver gang giver dig en update på, hvor AI er lige nu – set med forretningsbriller.

Ledelse

Mette Thingstrup

Inspiration til ledelse i en tid, hvor AI sætter menneskelig udfoldelse og meningen med et arbejdsliv under pres.

Mette Thingstrup er er autoriseret psykolog fra Aarhus Universitet, Cand.Pysch.Aut., med speciale indenfor det erhvervspsykologiske felt, hvor hun har arbejdet siden 2008.
For Mette, bliver tilgangen til AI ofte ’offer-agtig’, som vi ikke kan være aktører i. Hun argumenterer for at AI, og vores måde at eksistere med det på, er et felt hvor der er brug for at få øjnene op for vores behov for autonomi, samhørighed og behovet for at kunne føle sig kompetent.
Hun er betroet ledelsesrådgiver, og bidrager til at skabe bedre ledere og ledelse af organisationer. Deraf navnet livsledelse – at mestre livets paradokser (2022) som hendes nyeste bog hedder. I hendes arbejde med ledelse og vinkling af fællesskaber fokuserer hun blandt andet på at vi som mennesker har brug for at opleve autonomi for at vi kan trives og opleve mening.

Strategi

Frederik Jeppesen

En god AI strategi er handlingsdrevet og praktisk. Du skal være så tæt på forretningen, at du også kan bruge din intuition. Det virker.

Frederik Jeppesen er phd i Digital Transformation og Head of Strategy i KleanGroup. Han sidder i Advisory Board for Cand Merc Tech på Aarhus Universitet og driver initiativet PaperLounge, som kobler juniorforskere ved Aarhus Universitet sammen med erhvervslivet.

Forståelse af forretningsmulighederne i AI skabes gennem eksperimenter og erfaring. Strategy as Practice (SAP - handlingsdrevet strategi) har eksisteret som begreb siden 2004 og har vist sig bæredygtigt i en række traditionelle systemimplementeringer gennem årene. SAP ser strategi som noget dynamisk, der udspiller sig mellem mennesker i et dagligt arbejde.

Værdien af AI skabes i hverdagen gennem aktive handlinger. Hør praktiske erfaringer om brug af SAP i AI.

ESG

Anne Zachariassen

Når vi taler om vilde problemer som f.eks. med vores klima, så nævnes AI ofte som en mulig vej til løsning af disse. AI kan være en vigtig del af ESG regnskaberne, men kan også have en bagside.

Anne Zachariassen er COO på Aarhus Havn. Hun er en erfaren ledelses- og bestyrelsesprofil med ledererfaring fra Aarhus Havn, Ørsted og Grundfos, og sidder bl.a. i bestyrelserne Energi Viborg, GreenLab, Vento Energy Support og for Center for Væredygtighed

Der er store forhåbninger til, at AI kan redde os ud af nogle af de problemer, vi ser på verdensplan. F.eks. klimakrisen. Anne har stor erfaring med at drive en grøn omstilling og vil tage os igennem en række paradokser, som ligger i bestræbelserne på at skabe en mere bæredygtig vej for verden

Kreativitet

Pia Viuff Schytz

De gode AI ideer kommer ofte ud af et kreativt arbejdende og nysgerrigt team. Hør hvordan du kan iscenesætte kreativiteten så den bliver en naturlig ramme for fri menneskelig udfoldelse.

Pia Viuff Schytz er ansat hos AART Architects i Aarhus. Hun er uddannet designer og har indtil for nyligt undervist på Design for Play på Designskolen i Kolding. Pia er ekspert i kreativt samarbejde og design af værdiskabende processer.

AI har for længst fundet vej til designerens og arkitektens arbejde og rørt ved faglighederne hos dem. Designdrevet samarbejde på tværs af fagligheder med inklusion af AI er Pias speciale og en del af hendes arbejde hos AART.

Case: Be my AI

Christian Erfurt

OpenAI (virksomheden bag ChatGPT) og Gartner havde en case til fælles i de keynotes, de holdt for nyligt: Be my AI. Christian er en af de to grundlæggere. Fortællingen om et svært udgangspunkt, et meningsfyldt formål der løftede sig til vilde højder med AI og samarbejdet med giganten OpenAI. En udvikling som er langt fra lige ud ad landevejen.

Christian Erfurt er en erfaren iværksætter, der startede sin karriere i gymnasiet med sin første sundhedssektor-startup. Han har været involveret i flere startups og har arbejdet med unge iværksættere.
Som administrerende direktør hos Be My AI leder han et dedikeret team med en vision om at forbinde blinde og synshandicappede med seende gennem smartphones, hvilket giver synshandicappede mulighed for at bruge seendes hjælp gennem teknologi.
Be my AI er nævnt som case på de seneste talks OpenAI og Gartner.

Datagrundlag

Christian Thomasberg

Mange tror, at AI kan implementeres og skabe værdi over natten. Men ofte kræver det et systematisk arbejde med modning af data. Til gengæld kan gevinsterne være enorme. Få en opskrift til hvordan.

Christian Thomasberg driver eget konsulenthus IT Management Consulting. Christian har arbejdet med IT understøttelse af forretning i et utal af brancher med virksomheder i alle størrelser.

Han er tidligere Principal Consultant i Devoteam og har indgående erfaring med at skabe værdi af et af fremtidens vigtigste råstoffer: Data.

”Jeg er drevet af at digitalisere forretning, og omsætte strategier og visioner til konkrete løsninger.”

Case: TopRent

Tommy Nielsen

TopRent har fået store gevinster ved i første omgang at arbejde systematisk med AI anvendelse i produkttekster. "Hvem ved hvor vi er med AI til november 24". Det kan du se frem til at få indblik i.

TopRent har fået store gevinster ved i første omgang at arbejde systematisk med AI anvendelse i produkttekster. "Hvem ved hvor vi er med AI til november 24". Det kan du se frem til at få indblik i.

Tommy Nielsen, er CSO hos TopRent. En proaktiv og ambitiøs leder med gode resultater inden for kundeservice, salg, strategi og forretningsudvikling. Han er en kommercielt og forretningsdrevet salgs- og kundeservice professionel med erfaringer inden for både B2B og B2C markedet.

TopRent har arbejdet systematisk med AI til produkttekster og hele forretningsmodellen og strategien tilpasses i takt med AI udviklingen.

Toprent A/S er blandt landets førende virksomheder inden for rådgivning og salg af bæredygtige og innovative
rengøringsløsninger og nonfoodprodukter til både det offentlige, rengøringsselskaber og virksomheder.

Salg

Martin Frederiksen

I konstant udveksling med AI i det daglige arbejde. Det er allerede i dag virkeligheden for Martin. Få indblik i og høst af hans erfaringer som digital haj og forretningsudvikler.

Martin Frederiksen er digital haj, iværksætter og idemand. Martin har skrevet en række bøger om IT ledelse og UX design.

Martin driver i dag egen forretning som rådgiver indenfor især eCommerce. Han har et verdensomspændende netværk og følger udviklingen indenfor online handel tæt. Senest har han været på inspirationstur til Silicon Valley og besøgt en række førende eksperter, Meta, Google, Stanford University m.fl.

Alt dette har han omsat til et indlæg om konkrete muligheder for at booste eCommerce med AI.

Case: Wildcard

Wildcard

AI forandrer verden og måden vi ser den på. Med ChatGPT er tidsregningen ændret fra år til måneder og nogle gange uger. Det flytter vores forretningsmodeller, måden vi tænker på og mulighederne for at udvikle os som mennesker.

På den baggrund holder vi en plads til det tema eller den virksomhedscase, der måtte dukke op undervejs som den nye allermest relevante.

Vært + Partner i KleanGroup

Ole Østergaard

"AI Transformation" er 6. sæson af Masterclass by KleanGroup.

Vi har altid sat 'Mennesker før Teknologi' og med modningen af teknologien i menneskelig retning, kan vi begynde at frigøre os fra at skulle forstå teknologien til at fokusere på dens anvendelse.

Derfor må vi aflære vores tidligere forhold til teknologi. Det gør vi bedst ved at øve os på det det nye.

Forretningsudvikling med AI er ligesom en af den slags gå-ture, hvor det er rigtigt rart med lidt selskab, så man kan dele sine tanker med nogen, mens man er i bevægelse.

Start turen på "AI Transformation" Masterclass 2024.

Jeg tror, vi alle kommer til at lære noget.

Claus Holm ⸻ Martin Meller

AI — UPDATE

”Det er supersvært at følge med..”

…er nok den sætning, vi har hørt oftest, når talen falder på AI anvendelse.

MC2024 følger med for dig. Claus Holm og Martin Meller giver os ved hvert fremmøde en opdatering på hvad, der er foregået i AI-miljøet siden sidst, og hvad du bør være opmærksom på i din forretningsudvikling.