Kunde

BMW Financial Services er et finansieringsselskab ejet af BMW Group, som står bag leasing- og finansieringsplatformene for BMW og MINI. Når leasingbilen skal udskiftes, skal det være nemt og enkelt at finde information og priser online. Siden 2019 har Klean Group derfor været bureaupartner for BMW Financial Services og haft til opgave at udvikle nye websites, der gør det nemt at generere nye leads til forhandlerne.

Ydelser

  • Website
  • Design & UX
  • Kunderejse

Skalérbar, digital platform

Leasingkunderne er rykket online, hvor mange finder inspiration og viden, inden de møder op hos forhandlerne. For at forbedre den digitale kunderejse og øge genereringen af leads udviklede Klean Group nye leasing- og finansieringsplatforme til hhv. BMW og MINI. For at få det maksimale ud af udviklings- og driftsomkostningerne har vi skabt én skalérbar platform, der gjorde det muligt at lancere yderligere tre websites på den samme platform med få ekstraomkostninger. Med den skalérbare platform oplever kunderne en genkendelig navigation og helstøbt platform på tværs af BMW og MINI, som er båret af inspirerende billeder og er nem at navigere i, og driftsmæssigt slår alle opdateringer og fejlrettelser igennem på alle fire websites på én gang.

Effektiv leadgenerering

For at sikre, at flest mulige besøgende på BMW’s og MINI’s leasing- og finansieringsplatform konverteres til leads til forhandlerne, har vi integreret Signicats MitID-selvbetjeningsløsning på alle websites. Forhandlerne oplever, at de kunder, der har benyttet selvbetjeningen, i langt højere grad ender med at købe en bil. Dertil hjælper det forhandlerne med at reagere hurtigt, forbedre kundeoplevelsen og yde god og målrettet service.

Lyder det interessant?

Kontakt Mads Damsgaard-Sørensen for en uforpligtende snak — vi kan helt sikkert hjælpe dig!

+45 27 87 27 03
[email protected]