Kunde

Dansk Cater er Danmarks største fødevaregrossist og holdingselskabet bag AB Catering, BC Catering og inco Cash & Carry. I tillæg til at tilbyde sine kunder flere end 70.000 varenumre vil Dansk Cater også være fast leverandør af gastronomisk inspiration og viden. Siden 2017 har Klean Group og Dansk Cater haft et tæt, kreativt partnerskab, hvor vi blandt andet har skabt en stærk strategisk position med BLUS-magasinerne.

Ydelser

  • Visuel identitet
  • Konceptudvikling
  • Strategi
  • Contentudvikling
  • Kommunikationsplatform
  • Brand- og produktdesign

Danmarks Gastronomiske Foodservicemagasin

BLUS, Danmarks Gastronomiske Foodservicemagasin, udkom første gang i marts 2018 og er udviklet i tæt samarbejde med madprofessionelle, producenter, redaktører, stylister og fotografer. Designet er moderne, nytænkende og spækket med farver og food appeal. Indholdet er båret af inspirerende artikler og faglig viden.

Udover at trykke mere end 12.000 magasiner halvårligt er der også sat strøm til magasinet med opskrifts- og reportagevideoer, QR-koder og iPaper. Således sikres alt content et langt, digitalt liv, ligesom det kan aktiveres på tværs af alle Dansk Caters marketingkanaler.

AB Catering salgs- og temaaviser

Med fem lokalafdelinger distribuerer AB Catering dagligt fødevarer, drikkevarer og nonfood-artikler til professionelle køkkener i hele Danmark. For at styrke sin profil og opnå endnu større konkurrencekraft ønskede AB Catering et nyt design til tema- og salgsaviserne. Løsningen emmer af food appeal fra start til slut og kombinerer tilbud og nyheder med viden og inspiration. Fokus har været på at skabe et værdifuldt arbejdsværktøj for de madprofessionelle, når der skal menuplanlægges og købes ind.

BC Catering salgs- og temaaviser

Med flere end 70.000 varenumre distribuerer BC Catering dagligt fødevarer, drikkevarer og nonfood-artikler til professionelle køkkener i hele Danmark. For at styrke BC Caterings konkurrenceevne og position i markedet fik vi til opgave at udvikle et nyt design til tema- og salgsaviserne. Med de madprofessionelle for øje har vi designet et nyt og moderne udtryk, der emmer af food appeal og kombinerer tilbud og nyheder med viden og inspiration.

Lyder det interessant?

Kontakt Flemming Kok for en uforpligtende snak — vi kan helt sikkert hjælpe dig!

+45 61 61 64 11‬
[email protected]