Kunde

REMA 1000 Danmark har mere end 365 butikker på tværs af landet. Butikkerne drives af lokale, selvstændige købmænd, der sammen sælger “Discount med holdning”. I både 2021 og 2022 er REMA 1000 Danmark blevet kåret som ”Danmarks mest bæredygtige brand” af forbrugerne. Siden 2021 har Klean Group været fast digital marketingpartner for REMA 1000 Danmark og løser kontinuerligt opgaver som digital annoncering, SEO og community management.

Ydelser

Community management

REMA 1000 Danmarks Facebookside og Instagramside samt REMA 1000 med Vigos Facebookside har tilsammen mere end 180.000 følgere. Hver dag lægger tusindvis af kunder vejen forbi REMA 1000 Danmarks sociale medier, og for at sikre en fantastisk kundeoplevelse hjælper Klean Group med planlægning og publicering af indhold og assisterer med overvågning af de sociale medier og håndterer kundehenvendelser.

Digital annoncering

Med digital annoncering kan vi målrette annoncer til specifikke målgrupper og sikre, at kampagnekronerne lander der, hvor de har størst effekt – samtidig med, at indholdet har mest mulig relevans for målgruppen. Hver uge planlægger og opsætter Klean Group digitale annonceringskampagner for REMA 1000 Danmark og REMA 1000 med Vigo på Facebook, Instagram, Google Ads og Apple Search Ads og står for eksekveringen, monitoreringen og rapporteringen af de enkelte kampagneindsatser.

“At samarbejde med Klean er ikke et kunde-bureau-forhold. Det er meget mere samarbejdspræget. Vi deler fælles mål, fælles værdier. Det er som at have en ekstra medarbejder,”

Ida Carlsson, der er SoMe-ansvarlig i REMA 1000

“Klean er en samarbejdspartner, hvor vi kan have ro i maven i hverdagen. De aftaler, vi har, holdes, og vi arbejder med det samme mindset,” siger hun og uddyber: “Det her med at turde at tænke langsigtet. Det er ikke lige-nu-og-her-resultater. Vi tør godt afvente det gode resultat. Det er ikke tomme kalorier. Der er noget tyngde i det… Og noget hjerte.”

Ida Carlsson, der er SoMe-ansvarlig i REMA 1000

Facebooksupport til lokale købmænd

REMA 1000 Danmarks mere end 365 butikker drives af lokale, selvstændige købmænd. Hver butik har sin egen Facebookside, som vi supporterer og assisterer. Om det er små eller store udfordringer, de enkelte sider måtte stå overfor, er vi koblet på og altid behjælpelige.

SEO

REMA 1000 Danmark og REMA 1000 med Vigo er nemme at finde, når man søger efter dem. Og sådan skal det blive ved med at være. I tæt samarbejde med REMA 1000 sørger vi for en vedvarende SEO-indsats med fokus på løbende monitorering og optimering af relevante søgeord.

Kommunikationsrådgivning og content produktion

I forbindelse med de forskellige digitale kampagner på de sociale medier rådgiver vi om organisk og annonceret indhold samt koblingen mellem de organiske og annoncerede kampagneindsatser. Derudover assisterer vi med content-produktion af mindre tekster til sociale medier og kreativer til både organiske og annoncerede opslag i form af billeder, animationer, GIF’er og korte kampagnevideoer.

“Jeg ser mig selv som REMA 1000’s forlængede “marketing-arm”. Jeg føler på en måde, at vi i Klean er en del af REMA 1000. Der er en åbenhed i samarbejdet, som jeg synes er super vigtig, og det kommer fra begge parter,”

Jacob Bredvig Larsen, Director, communities & marketing

Lyder det interessant?

Kontakt Jacob Bredvig Larsen for en uforpligtende snak — vi kan helt sikkert hjælpe dig!

+45 22 28 05 68
[email protected]