Digital Transformation: Fremtidssikring af din virksomhed med SMV:Digital

I dagens digitale æra er transformation ikke bare en fordel, men en nødvendighed for at sikre din virksomheds fremtid. Gennem SMV:Digital-programmet åbner regeringen op for nye muligheder for små og mellemstore virksomheder, der ønsker at udnytte kraften i data til at skabe reel forretningsværdi. Hos Klean Group er vi din betroede partner, der sikrer, at din virksomhed udnytter disse muligheder til fulde, omdanner indsigt til handling og sikrer en bæredygtig konkurrencefordel. Det kan være, at du har ambitioner om at gennemføre en større systemintegration på tværs af forretningsområder, eller måske drømmer du om at anvende nye digitale teknologier?

Maksimér dit potentiale med et SMV:Digital tilskud

Digital transformation kan synes som en dyr investering, men med et SMV:Digital tilskud bliver det en overkommelig virkelighed. Disse tilskud åbner for en verden af muligheder, fra datadrevet markedsføring til avanceret kundeindsigt, der kan optimere din forretningsmodel og forbedre dine driftsmargener. Med disse ressourcer kan din virksomhed udvikle nye strategier, som er forankret i solid dataanalyse, og gør dig i stand til at forudse markedsændringer og kundebehov.

Tilskuddet er til virksomheder, som måske allerede har digitaliseret flere funktioner i din virksomhed, og nu ønsker at gå i gang med et større projekt. Derudover, er der en række krav som din virksomhed skal leve op til, for at kunne søge om de 100.000 kr. i SMV:Digital-puljen:

  • Omsætning på minimum 2 mio. kr. i senest afsluttede regnskabsperiode.
  • Under 25 % af din virksomheds samlede indtægter må komme fra offentlige tilskud, bidrag, donationer, medlemskontingenter og lignende.
  • Din virksomhed har SMV-status.
  • Minimum 3 årsværk i seneste afsluttede regnskabsperiode.

Din digitale vækstpartner: SMV:Digital’s muligheder

Gennem SMV:Digital kan din virksomhed få adgang til et bredt spektrum af digitale ressourcer. Dette omfatter rådgivning om, hvordan du kan anvende data til at skabe værdi og udnytte teknologiske løsninger til at accelerere din digitale udvikling.

Hos Klean Group står vi klar til at hjælpe dig med at identificere de mest relevante teknologiske løsninger og rådgivningstjenester, der vil transformere din virksomhed og give dig en konkurrencefordel på markedet. Du kan få rådgivning til at afklare, hvilke løsninger, der er relevante for at løse din konkrete udfordring, eller om det projekt, du har i tankerne, vil være en god investering. Du kan også få hjælp til implementering af en digital løsning, så du er sikker på, at du kommer helt i mål med dit projekt.

Realisér dine digitale drømme med SMV:Digital

Forestil dig de transformative muligheder, der ligger i at kunne udnytte komplekse data til at drive din forretningsstrategi og kundeengagement. Med SMV:Digital kan du realisere disse projekter, fra avancerede ERP-systemer til dynamiske omnichannel e-handelsstrategier og give din virksomhed de værktøjer, der er nødvendige for at vokse og trives i en digitaliseret økonomi.

For, at dit projekt kan komme i betragtning til støtte, bliver det vurderet på en række kriterier:

  • Jeres projekt skal have digital og teknologisk nyhedsværdi for din virksomhed.
  • Det skal bidrage til at realisere din virksomheds vækstambitioner.
  • Og så skal det være tilstrækkelig organisatorisk
    og økonomisk forankret.

Du kan læse mere om kravene og starte din ansøgning til puljen på 100.000 kr. til digital rådgivning på SMV:Digitals hjemmeside.

Klean Group: Din digitale transformationsguide

Klean Group er mere end blot en konsulent; vi er dine partnere i digital transformation. Vores team af digitale eksperter er specialiseret i at finde de mest relevante tilskudsmuligheder, guide dig gennem ansøgningsprocessen og sikre, at de digitale løsninger, du vælger, er skræddersyede til at understøtte og forbedre din kerneforretning. Vi arbejder side om side med dig for at sikre, at din investering i digital transformation bliver en succes. Hos Klean Group har vi nogle skarpe hjerner, der står klar til at være din rådgivningspartner på dit næste digitale projekt med støtte fra SMV:Digital-puljen.

Udover potentielt at være din kommende samarbejdspartner, så står Torben og Martin også klar til at vurdere om din ansøgning og projekt er klar til at komme i betragtning til at få tildelt midler fra puljen.

Tag skridtet mod digital innovation

Er du parat til at tage skridtet mod en digital fremtid? Klean Group kan fjerne kompleksiteten i ansøgningsprocessen og guide dig gennem hvert trin mod en vellykket digital transformation. Vi hjælper dig med at integrere de nyeste digitale værktøjer og strategier, så din virksomhed kan udnytte data til at drive vækst og innovation.

Kontakt Klean Group i dag og opdag, hvordan du med støttemidlerne fra SMV:Digital puljen, i samarbejde med Klean Group, kan transformere din virksomhed. Vores team står klar til at støtte dig på din rejse mod digital ekspertise.

Få hjælp til SMV-digital puljen

Ved du ikke hvordan du skal komme i gang med AI?

Hent vores byggevejledning “Sådan kommer du i gang med AI”.

Tilmeld dig nu