De rapporterer, at man derovre taler om det nuværende AI niveau som en 10 årig skoleelev, og at der lige rundt om hjørnet følger et spring til en elitestuderende på universitetet. Så vores nye ven lyder skarp. Hvordan onboarder man og starter et godt samarbejde med sådan en, og hvordan styrker man sit eget udgangspunkt som menneske og virksomhed med AI?

Det har altid været svært for mennesker at forstå nye teknologier og deres muligheder for og trusler mod det eksisterende. Jeg tror, at den store forskel i det spring vi oplever lige nu ligger i, at hele forståelsen af, hvad teknologi er og gør ændrer sig. Vi behøver ikke at interessere os voldsomt for teknikken bag AI, udviklingsprocesser, måder vi har implementeret systemer frem til nu – det er irrelevant. På samme måde som vi ikke tænker over, hvorfor og hvordan det lader sig gøre, at der kommer vand ud af hanen.

Så mennesker skal på den ene side aflære meget af tænkningen og metoderne bag traditionel digital forretningsudvikling og på den anden side forsøge at forstå, hvad de nye teknologier giver af muligheder. Det bliver direkte afspejlet i diskussionerne om regulering, etik og sikkerhed. Stemmetyverier har der været en del af. Så verden er i forandring.

I Klean Group er vores erfaring indtil videre, at det gælder om at komme igang med at få et forhold til AI. Det gælder om at komme igang med at træne. At komme igang med at eksperimentere. Jeg hørte Thomas Terney sige, at man kunne forestille sig, at man lige om lidt skal have en Chief Experimentation Officer. En der sikrer eksperimenter og sørger for, at der bliver grundigt dokumenteret, hvorfor en idé IKKE ville kunne løses med AI når den opstår.

”Jeg anede ikke man kunne fodre ChatGPT med data i et Excel ark, hvis ikke John havde forsøgt det”

⸻ som vores AI-ekspert sagde for nylig

Så god AI-træning er holdtræning. Hos Klean Group har vi samlet en AI-Interessegruppe internt. De laver træningsprogrammer og afholder også eksterne ‘Work Away’s’, hvor virksomheder deltager og træner i hold.

Næste sæson af vores Masterclass er med temaet “AI-Transformation” Transforming business, people & life. Her stiller vi igennem 2024 skarpt på AI-anvendelsen i danske virksomheder med 5 korte temadage: Strategi, Samarbejde, Træning, Salg & Service. Her får du konkret vejledning til AI-forretning og cases fra virksomheder, der bruger AI. Og så følger vi med i AI-udviklingen for dig.

Og ja – så gør vi det attraktivt for din virksomhed at deltage med en AI-interessegruppe med op til 5 deltagere. Så håber vi, at vi kan være med til at give jer et puf til at begynde holdtræningen. Tilmeldingen er igang.

Jeg glæder mig til at se dig.

 

Hilsen Ole Østergaard, Partner

Priser

Early Bird prisen for en enkelt deltager er 4.500,- (normalt 5.500,-)
Early Bird prisen for en gruppe på op til 5 deltagere er 12.000,-  (normalt 14.500,-)
— Early Bird kommer til at gælde frem til 15.12.23.

Priserne er eks. moms.


Tilmelding