Kvalitetsløsninger siden 2008

I mere end et årti har vi leveret hjemmesider til store og små virksomheder. Til B2B og B2C. Vi har været med på mange vækstrejser. Vores erfaring sikrer, at din nye hjemmeside giver dig netop det, der betyder mest for dig, hvad enten det er mere trafik, flere konverteringer eller en stærkere visuel identitet.

Få et prisestimat på din nye hjemmeside — udfyld formularen og del dine ønsker med os, så sender vi et prisestimat i løbet af ganske få minutter. Det er ganske ufarligt og fuldstændig uforpligtende.

Beregn din pris

Generativ AI er en del af vores proces

Når det gælder hjemmesider, hjælper vores AI-kollega os med at opsamle al relevant viden om både faglige og forretningsmæssige emner. Vores AI-kollega er en specifik ChatGPT, som bliver lavet specifikt til jeres projekt. Vi optager møder, workshops, transskriberer og træner vores AI-kollega på al relevant data i løbet af processen.

Det frigør tid hos både jer og os til at holde fokus på at skabe værdi, og samtidig er der også en oplæring i brugen af generativ AI, som en del af din fremtidige arbejdsgang med jeres hjemmeside. For når vi overleverer jeres nye hjemmeside, får du AI-kollegaen med som en del af leverancen. På den måde kan dialogen om tilpasninger og videreudvikling af tekstproduktion, tone of voice mv. leve videre efter projektets færdiggørelse og bruges til at onboarde nye kollegaer i måden at formidle jeres budskaber til markedet.

En ny digital fremtid

Måske står du med et website, der føles forældet, er langsomt eller svært at navigere i for brugerne. Måske er det ikke mobilvenligt, mangler funktioner eller ude af trit i forhold til din virksomheds identitet? Vi forstår dig, og vi kan løse det hele for dig.

Prøv prisberegneren her

Et kommunikativt redskab

Når vi laver hjemmesider, gør vi det ud fra en ambition om at binde branding, kommunikation og funktionalitet sammen til én helstøbt helhed, så det styrker hinanden og løfter hele kundeoplevelsen. Hver en kreativ tanke – teknisk såvel som designmæssig – er for at skabe en oplevelse, der appellerer til din målgruppe, formidler dit brand, og forbinder det effektivt til dine kunder.

Prisberegner

Trin 1 af 8

Hvad er det primære formål med din hjemmeside?(Påkrævet)

Lad vores kreativitet indfri dit digitale potentiale

Vi skærer igennem kompleksitet for at levere klare, kreative hjemmesideløsninger med en tilgang præget af ærlighed og åbenhed. Det ligger i vores DNA at føre strategiske visioner til livs, og intet driver os mere end at se vores kunder udfolde deres digitale potentiale til fulde. Er du klar til at tage det næste digitale skridt sammen med os?

"Klean sætter sig ind i vores forretning og forstår vores behov. De hjælper os med at finde løsninger og samarbejder på en måde, så vi lærer noget."

⸻ Henrik Munch Jensen, CFO, Aarhus Havn

Vi er et godt match, hvis:

  • Du værdsætter et tæt samarbejde
  • Du ønsker at være aktivt involveret
  • Du søger input til forbedring
  • Du er åben for nye idéer

Vi er knap så godt et match, hvis:

  • Du prioriterer pris over kvalitet
  • Du ønsker minimal involvering
  • Du ikke har behov for sparring og dialog

A great place to be

Med et team bestående af digitale konsulenter, designere, udviklere, specialister inden for sociale medier, konceptudviklere og mange flere, forener Klean Group passionen for digital excellence. Det gør vi med et people-first mindset, der sætter gode relationer i centrum. Sådan sætter vi mennesker før teknologi, og sådan skaber vi hjemmesider, der gør en forskel.

At sige ‘Mennesker før teknologi’ er let nok. Klean stræber efter at leve det. Jeg valgte Klean Group med hjertet.

⸻ Henrik Munch Jensen, CFO, Aarhus Havn

Klean Groups tilgang til processen er at arbejde ud fra de tre definerede faser: Explore, Create, Connect som alle projekter tager udgangspunkt i, for at sikre samspil mellem mennesker, forretning og teknologi. Under Explore undersøger og forstår vi udfordringerne, ved Connect skaber vi sammen en løsning som under Connect sikre værdi og mening for jeres forretning.

Et billede af en kvinde der står ved et skrivebord og arbejder med udprintede versioner af et website
Se vores cases her

Tæt og ærligt samarbejde

Hos os får du mere end bare teknisk ekspertise. Du får en transparent partner, der rummer både store visioner og små detalje. Vores kreative tilgang sikrer, at dit website ikke blot opfylder funktionelle krav, men også spejler din virksomheds identitet og sjæl. Kun sådan kan du skille dig ud fra dine konkurrenter.

Et billede af to iPhones der vider Plenums hjemmeside.
En flok glade mennesker foran et fly på en mark
Et billede af en tilvalgspakke på Greenland Travels hjemmeside
Læs om vores arbejde med Greenland Travel
Et billede oppe fra med en åben bærbar computer og vedsiden af den en masse eksempler på skolelederforeningens hjemmeside
Se vores cases her

"Vi følte, at vi var i helt trygge hænder hos Klean Group. De forstod vores udfordringer og behov og forstod at omsætte det til gode løsninger på vores website. Vi har hele tiden haft en rigtig god dialog omkring løsningen af vores ønsker"

⸻ Rikke Thomsen, Online project manager, Greenland Travel

Et billeder skråt fra siden af seks forskellige sider på Bent Brandts website
Læs om vores arbejde med Bent Brandt