Kompetencer og Fremtidsdygtighed - Søren Frahm

Design er ifølge Søren et overset strategisk værktøj. Især i krise-tid har design som proces meget at byde på.Søren har 33 års erfaring med eksekvering af innovationsprojekter.De første 7 år i LEGO, med fokus på specialudvikling og siden som selvstændig i Artlinco A/S.Artlinco A/S er en produktudviklings- og innovationsvirksomhed – en ekstern innovationsafdeling – som assisterer små som store virksomheder, med at udvikle de produkter, som de skal leve af i morgen. Ofte de projekter, som har stor kompleksitet – f.eks. typegodkendte elektriske køretøjer, livredningsudstyr og produkter med helt ny teknologi.

Muligheder i en krisetid

Tag med på en tur i tidens helt centrale temaer

Modet til at handle, kompetenceudvikling, bæredygtighed, digital forretningsudvikling, nyeste teknologier og en menneskelig vinkel, som binder det hele sammen.

Programmet tager udgangspunkt i tre observationer:

Den bedste langsigtede strategi i krise-tid er en blanding af effektivisering og innovation.

Forretningsudvikling og – strategi handler i dag om at kombinere menneskelige styrker med teknologi.

Kreativitet er en forudsætning for at løse vores store udfordringer: Klima, bæredygtighed og sundhed. Kunst og kultur spiller en rolle.

Masterclass by Klean ”Muligheder i krise-tid”.

Vi glæder os til at se dig.

Ole Østergaard, Partner Klean

Masterclass datoer

03.03.2023 Tiden og Hvordan du tager den tilbage
28.04.2023 Mod og Handling
30.06.2023 Digitalisering og Bæredygtig forretning
01.09.2023 Kompetencer og Fremtidsdygtighed
10.11.2023 Ledelse og Mennesker

Tid og sted

Alle dage fra 13.00 – 15.00
Klean A/S,  Mariane Thomsens Gade 4B 2.1, 8000 Aarhus C med parkering lige ved døren.

Du kan sende en kollega, hvis ikke du kan alle dage.
(kontakt os for særtilbud for grupper)

"Klean Masterclass er et super fredagsboost. Konceptet er enkelt og passer godt ind i en travl hverdag. Det er et frirum, hvor vi får serveret ny viden og inspiration om interessante emner, som kan bruges både privat og på arbejde."

⸻ Anna Kongstad og Merete Andersen, Bent Brandt A/S

Oplægsholdere

Tiden & Hvordan du tager den tilbage

Ulrik Uggerhøj

Ulrik er ekspert i et emne, vi alle kan forholde os til - og så alligevel slet ikke: nemlig TID. Han gør os klogere på fysik, astronomi, tid og tidsrejser. Hvad er tid?

Tiden & Hvordan du tager den tilbage

Pernille Abildgaard

Din mest begrænsede ressource er tid. Og alligevel er vi ikke gode til at passe på den. Ofte klatter vi tiden væk eller lader den æde op af mere eller mindre usynlige tidsrøvere. Nu skal det være slut: Pernille Garde Abildgaard vil lære dig, hvordan du kan tage din tid tilbage. Udover at være specialist i personlig og kollektiv effektivitet, er Pernille også Danmarks førende ekspert i 4-dages arbejdsuge - og vil også kort fortælle om, hvordan det egentlig er muligt for de fleste, at nå MERE på 4 dage end man før gjorde på 5 dage samtidig med, at arbejdsglæde og trivsel også stiger.

Mod & Handling

Mark Chemnitz

Mark er kulturel enterprenør. Han var under Corona idemand bag et drive-in koncertformat, hvor deltagerne kunne se koncerten, få serveret forplejning ved bilen og høre musikken i bilradioen. Front of House arbejder for mange forskellige kunder herunder Novo Nordisk, Siemens, Danfoss og Vestas.

Mod & Handling

Mads Kivi Jensen

Mads er en af de førende kommercielle og digitale eksperter i landet. Han er tidligere kommerciel direktør hos Søstrene Grene med en nøglerolle i væksten af virksomheden.

Han har bestyrelsesfaring fra No Zebra, Sengetid.dk, Adjust Digital & Picopublish.

Digitalisering & Bæredygtig forretning

Michael Lund

Michael er CEO hos stålgrossisten Damstahl. Han er formand i bestyrelsen for IT-virksomheden Slize med base i Ukraine. Han vil fortælle om:
- Hvordan Damstahl er fået fra traditionel grossist til vidensvirksomhed med bæredygtig og digital edge.
- Hvordan grossistens stemme i sustainability debatten er afgørende for succes
- Hvordan man skaber transparens i en branche der er præget af konservatisme
- +80% digital salgsordre = udnyttelse af frustration til at skabe momentum i ERP omstilling
- BtB markedet i bl.a. Tyskland taget med storm med 12 mdr. indsats

Digitalisering & Bæredygtig forretning

Birgitte Holgaard Langer

Birgitte er Business Development Director hos SPOOR. Hun er tidligere COO og CMO hos LEGO Wear af KABOOKI. I SPOOR arbejder hun med sporbarhed og data, som gør det muligt at spore læder helt tilbage til gården, hvor dyret voksede op - bl.a via blockchain. Det handler om bæredygtighed, teknologi og forretning.

Kompetencer & Fremtidsdygtighed

Michael Nørager

Michael var med på Masterclass i 2019 og feedbacken var fantastisk god. Flere har spurgt, om ikke vi kunne genbesøge pointerne. Denne gang spørger vi ham, hvordan vi finder og træner de rette kompetencer i krisetid.

Michael er phd og lektor i innovation og forandringsledelse på Institut for Forretningsudvikling og Teknologi, Aarhus Universitet.

Kompetencer & Fremtidsdygtighed

Søren Frahm

Design er ifølge Søren et overset strategisk værktøj. Især i krise-tid har design som proces meget at byde på.

Søren har 33 års erfaring med eksekvering af innovationsprojekter.

De første 7 år i LEGO, med fokus på specialudvikling og siden som selvstændig i Artlinco A/S.

Artlinco A/S er en produktudviklings- og innovationsvirksomhed – en ekstern innovationsafdeling – som assisterer små som store virksomheder, med at udvikle de produkter, som de skal leve af i morgen. Ofte de projekter, som har stor kompleksitet – f.eks. typegodkendte elektriske køretøjer, livredningsudstyr og produkter med helt ny teknologi.

Ledelse & Mennesker

Arne Bangsgaard Mathiassen

Arne er manden bag virksomheden og webstedet DumbPhone.dk. Han startede projektet, fordi han på et tidspunkt var tvunget til at skifte sin smartphone ud med en ‘almindelig’ mobiltelefon. Hans liv ændrede sig til det bedre.

Dumbphone.dk laver forløb for højskoler og efterskoler med det formål, at give eleverne oplevelsen af at være off-line. Resultaterne er forbløffende: Bedre søvn, mere nærvær, mindre angst, bedre fællesskab, mindre ”fear of missing out”.

Ledelse & Mennesker

Malou Havskjold

Challenger, GameChanger og Conscious Creator

Malou er fortaler for paradigmeskift indenfor ledelse og bevidsthed. Hendes mission er at skabe! Skabe mere bevidste ledere, skabe bæredygtige virksomheder og organisationer blandt andet gennem heartcore ledelse frem hardcore ledelse og modige valg. Hun er stifter af virksomhederne: HUMAN UNIVERZ – en international frontløber når det handler om at sætte strøm til og accelerere implementering af strategier, IT systemer og fusioner – og virksomheden EnergiLeg – en innovativ teknologivirksomhed der ved hjælp af vedvarende energi, læring og leg skaber fokus på bæredygtighed og interaktion.

Derudover er Malou 3x gazellevinder, mønsterbryder, hjernen bag lederprogrammet ”Transformation Leadership” og hun lever efter mottoet ”what is done by heart is absolutely effective”.