Danmarks digitale konkurrenceevne er helt i top. I 2021 indtog Danmark førstepladsen i Europa-Kommissionens Digital Economy and Society Index (DESI), og derfor må det siges, at vi er et land, der formår at omfavne digitale strategier og udnytte de mange muligheder, som digitaliseringen medfører.

Men selvom vi er et digitaliseret samfund, er digital transformation lettere sagt end gjort. Michael Lund, administrerende direktør i Damstahl, har netop gennemført en gennemgribende digitalisering af deres forretning og ERP-system, som har budt på alt fra overraskelser og åbenbaringer til frustrationer.

Find Det brænder jeg for her

I samtale med CEO og Partner i Klean, Ole Østergaard drøfter vi i denne udgave af vores podcast, hvad digital transformation i praksis indebærer, hvilke udfordringer der kan opstå, og hvad der er vigtigt at have for øje, når man som leder står i spidsen for sådan en omstilling.

Derfor har vi inviteret Michael Lund med i DET BRÆNDER JEG FOR for at blive klogere på digitaliseringens muligheder og udfordringer. I samtale med Ole Østergaard, CEO i Klean med ansvar for forretningsudvikling og innovation, drøfter vi, hvad digital transformation i praksis indebærer, hvilke udfordringer der kan opstå, og hvad der er vigtigt at have for øje, når man som leder skal stå i spidsen for sådan en omstilling.

Få besked når næste afsnit er klar

Giv os dine oplysninger, så vil du være en af de første der får besked, når næste afsnit af DET BRÆNDER JEG FOR er klar.

Du bliver ikke tilmeldt vores nyhedsbrev, når du skriver dig op her.