Den rigtige E-commerce løsning for dig er tilpasset hele din virkelighed. Det er en løsning, du kan vokse i, og som øger din omstillingshastighed. Den forbinder dig med dine kunder og styrker både kundeoplevelsen og dine interne processer. Der er mange grundlæggende ligheder mellem E-commerce løsninger. Vælger du et standardprodukt, må du tilpasse din forretning til teknikken. Vælger du i stedet en skræddersyet løsning, understøtter den din forretning. Det skræddersyede udgør måske kun en lille del af den samlede løsning, men det gør den store forskel.

E-commerce er andet og mere end blot at sælge en vare på nettet

Websites og E-commerce løsninger er blot ét element i den samlede kunderejse, hvor f.eks. fysiske butikker og kørende konsulenter er andre elementer. Kundens ordre kan placeres i mange forskellige sammenhænge. Vi betragter derfor også websites, som udstiller varer uden at tilbyde online køb, som E-commerce løsninger. Ofte er disse websites baseret på E-commerce platforme, hvor man blot ikke har aktiveret online køb.

Udvikling i Open Source platforme

Klean udvikler E-commerce du kan vokse med, baseret på Open Source platformene Magento, Ucommerce og Woocommerce. De er alle kendetegnet ved at have en del basisfunktioner og ved at kunne tilpasses din forretningsbehov. Hvilken løsning der passer til din forretning afhænger af en række faktorer. Se hvordan du vælger platform.

E-commerce løsninger til B2B og B2C

Vi udvikler både B2B og B2C E-commerce løsninger. Vi udvikler løsninger med- og uden købsflow, løsninger hvor kunden selv designer sine varer, løsninger med NemID & abonnementsbetaling og løsninger med kundespecifikke sortimenter og priser.

Lyder det interessant?

Kontakt Torben Storgaard for en uforpligtende snak — vi kan helt sikkert hjælpe dig!

+45 24 63 01 67
[email protected]