Work Away by Klean Group ⸻ En AI Workshop

Udviklingen af nye AI-teknologier går stærkt. Så stærkt, at det kan være svært at følge med i hvad, de kan bruges til, og om det er noget, man kan bruge i sin forretning. Det kan meget hurtigt blive uoverskueligt, hvis man vil forsøge at vide alt om det hele. Det skal man nødvendigvis heller ikke!

Work Away by Klean Group

Det kan være svært at gennemskue, hvordan disse nye teknologier kan skabe værdi i din virksomhed. Samtidig er man ikke i tvivl om, at AI-teknologien er kommet for at blive, så hvordan kommer du og din virksomhed med på AI-bølgen? Det er svært at vide, før man har selv har set og oplevet hvad AI kan – og det gør man bedst ved selv at have fingrene nede i materien!

Derfor tilbyder vi dig nu muligheden for at deltage i “Work Away by Klean Group”: En hands-on workshop, hvor du får muligheden for at prøve kræfter med AI, og med egne øjne (og hænder) at opleve de mange muligheder og potentialer, som AI gemmer på.

Det bliver en dag, hvor inspirationstanken og værktøjskassen bliver fyldt godt og grundigt op. Det er selvfølgelig også nødvendigt at fylde energidepoterne op i løbet af dagen. Den del sørger vi også for, så du får fuld forplejning af både vådt og tørt hele dagen!

Alt du skal gøre, er derfor at tage stilling til hvilken dag du, og måske dine kolleger, skal være med til Work Away by Klean Group.

Hvad koster det?

Prisen pr. deltager er 5.000 kr.

Er I mere end to, der gerne vil deltage, så har I mulighed for at få rabat! Tag kontakt til os – så finder vi en samlet pris. Så tag to eller flere af dine kolleger under armen, og kom med til Work Away by Klean Group. Vi glæder os til at se jer!

Teknologier

Til workshoppen fokuserer vi på 3 teknologier indenfor AI, som man kan få udbytte af her og nu, og som med ganske få midler potentielt kan skabe værdi for dig og din virksomhed. De tre AI-teknologier, som denne workshop vil fokusere på, er:

ChatGPT

Open AI’s ChatGPT repræsenterer en spændende mulighed for at optimere og revolutionere din virksomheds digitale interaktioner. ChatGPT er trænet på et væld af internettekster og har potentiale til at transformere kundesupport, automatisere opgaver, forbedre brugeroplevelsen gennem naturlige samtaler og meget andet.
Vi vil udforske, hvordan din virksomhed kan implementere ChatGPT og tilpasse det til jeres specifikke behov. Det gør vi ved, at du selv får teknologien i hænderne og ved selvsyn oplever, hvordan teknologien fx kan øge effektiviteten, spare tid og eller øge tilfredsheden hos jeres kunder.

Midjourney

Midjourney AI er en alsidig tekst-til-billede teknologi, der giver dig mulighed for at omdanne tekstbeskrivelser til billeder. Dette betyder, at du kan beskrive, hvad du gerne vil have, og Midjourney kan herefter producere et billede, logo eller grafik baseret på den beskrivelse. Dette har ikke kun potentiale til at være en praktisk tidsbesparelse, men kan også være en unik måde at forstærke din visuelle identitet på. Midjourney kan fx også bruges til arkitektur og bygningsdesign – kort sagt, så er begrænsningen næsten kun din fantasi.
Vi vil til workshoppen se, hvordan man kan bruge Midjourney i kombination med ChatGPT og Synthesia, og hvilke fordele kombinationen af de tre teknologier kan have for din virksomhed.

Synthesia

Synthesia er en innovativ teknologiplatform, der gør det muligt at skabe videoer ved hjælp af AI.
Med Synthesia kan brugere generere videoer ved at indtaste tekst eller scripts, og derefter konverterer platformen automatisk denne tekst til videoer med en talende avatar. Platformen har en bred vifte af anvendelsesmuligheder, herunder oprettelse af marketingvideoer, træningsmateriale, produktanmeldelser og meget mere. Det gør videoindhold mere tilgængeligt for virksomheder og enkeltpersoner, der ønsker at kommunikere deres budskab visuelt. Netop dette vil vi udforske i workshoppen, hvor vi undersøger Synthesias anvendelsesmuligheder i kombination med de to andre AI-teknologier.

En AI-workshop der giver nye perspektiver

Tidligere i år afholdte vi en tilsvarende workshop med deltagere fra vidt forskellige erhvervsområder såsom Rejsebranchen, Stålindustrien og Udstyr til storkøkkener. De gik alle derfra med et nyt syn på AI og dets brugsmuligheder, samt et større kendskab og evnen til selv at bruge teknologierne.

Workshoppen gav samtidig mulighed for sparring og videndeling på tværs af vidt forskellige brancher. Det bidrog med helt nye perspektiver på hvordan, AI kunne implementeres i deres organisationer.

 

Og det er netop derfor, at vi vælger at gentage succesen og afholde to omgange mere af vores AI-workshop. Ved at skabe et rum, hvor der er plads til at udforske og lege med forskellige AI-værktøjer, gør vi det muligt for dig at prøve teknologierne af i et safe space uden konsekvenser. Det giver bedre plads til kreativitet, samtidig med at man kan få inspiration og sparring fra andre, som opererer i lignende eller helt andre brancher, og dermed tilegne sig nye perspektiver på AI’s brugsmuligheder. Det er det, som er ambitionen med vores AI-workshop. Vi håber at du har lyst til at være med!

Og vil du vide mere om Work Away by Klean Group?

Kontakt Claus Nissum Holm for en uforpligtende snak — vi kan helt sikkert hjælpe dig!

+45 30 11 39 51
claus@kleangroup.dk