AI Workshop by Klean Group

Udviklingen af nye AI-teknologier går stærkt. Så stærkt, at det kan være svært at følge med i hvad, de kan bruges til, og om det er noget, man kan bruge i sin forretning. Det kan meget hurtigt blive uoverskueligt, og derfor tilbyder vi en AI workshop, som vi tilpasser jeres virksomhed, ledergruppe eller bestyrelse.

AI workshop by Klean Group

Det kan være svært at gennemskue, hvordan disse nye teknologier kan skabe værdi i din virksomhed. Samtidig er man ikke i tvivl om, at AI-teknologien er kommet for at blive, så hvordan kommer du og din virksomhed med på AI-bølgen? Det er svært at vide, før man har selv har set og oplevet hvad AI kan – og det gør man bedst ved selv at have fingrene nede i materien!

Derfor tilbyder vi dig nu muligheden for at deltage i en hands-on AI workshop. Her får du muligheden for at prøve kræfter med AI, og med egne øjne (og hænder) opleve, hvordan det kan anvendes direkte i din dagligdag. Vores fokus er på praktisk anvendelse, målrettet jeres specifikke behov og udfordringer.

Du kan tilmelde dig en af vores planlagte AI workshops på siden her, eller booke os til at komme ud til jer og afholde en skræddersyet AI workshop.

Hvad får man ud af det?

  • AI Måling: Vi starter med at fastlægge et udgangspunkt for jeres nuværende brug af AI, og identificerer specifikke behov og muligheder for jeres organisation.
  • Forberedelse og Guiding: Vores team af eksperter vil forberede og guide jer gennem processen. Vi sikrer, at I får den nødvendige viden og de værktøjer, der kræves for at bygge og integrere AI-løsninger.
  • Hands-on Bygning: I vil få mulighed for at bygge og eksperimentere med AI-løsninger, der er tilpasset jeres organisation.
  • Kom godt i gang med ToolBox: Vi udstyrer jer med en “Kom godt i gang ToolBox”, der indeholder alt, hvad I skal bruge for at fortsætte jeres AI-rejse efter workshoppen. Denne toolbox indeholder vejledninger, skabeloner og ressourcer, som hjælper jer med at implementere og udnytte AI i jeres daglige arbejde.

Hvad koster det?

Prisen pr. deltager på vores AI workshops er 5.000 kr.

Er I mere end to, der gerne vil deltage, så har I mulighed for at få rabat, eller at booke en skræddersyet AI Workshop, som vi faciliterer hos os eller ude ved jer. Tag kontakt til os – så finder vi en samlet pris.

Så tag to eller flere af dine kolleger under armen, og book en AI workshop allerede i dag. Vi glæder os til at se jer!

Teknologier

Til workshoppen fokuserer vi på 3 teknologier indenfor AI, som man kan få udbytte af her og nu, og som med ganske få midler potentielt kan skabe værdi for dig og din virksomhed. De tre AI-teknologier, som denne workshop vil fokusere på, er:

ChatGPT

Open AI’s ChatGPT repræsenterer en spændende mulighed for at optimere og revolutionere din virksomheds digitale interaktioner. ChatGPT er trænet på et væld af internettekster og har potentiale til at transformere kundesupport, automatisere opgaver, forbedre brugeroplevelsen gennem naturlige samtaler og meget andet.
Vi vil udforske, hvordan din virksomhed kan implementere ChatGPT og tilpasse det til jeres specifikke behov. Det gør vi ved, at du selv får teknologien i hænderne og ved selvsyn oplever, hvordan teknologien fx kan øge effektiviteten, spare tid og eller øge tilfredsheden hos jeres kunder.

MyGPTs

MyGPT er en opdatering af OpenAI’s GPT (Generative Pre-trained Transformer) teknologi. Denne opdatering har fokus på personliggørelse, hvilket gør det muligt for brugere at tilpasse AI-modellens interaktioner og svar baseret på deres egne præferencer og behov. I modsætning til tidligere versioner, hvor AI’en leverede generiske svar, der var ens for alle brugere, tillader MyGPT brugeren at “træne” AI’en ved at give feedback og justere dens svarstil over tid.

Microsoft Copilot

Microsoft Copilot er et AI-drevet værktøj designet til at assistere brugere i forskellige applikationer, der er en del af Microsofts økosystem, såsom Office-suite (Word, Excel, PowerPoint) og professionelle tjenester som Teams og Outlook. Det er bygget på OpenAI’s GPT-teknologi, hvilket giver det evnen til at forstå og generere naturligt sproglig indhold.

I Word kan Copilot hjælpe med at skrive og redigere dokumenter ved at foreslå formuleringer, komplettere sætninger og generere tekst baseret på brugerens input. I Excel, kan det hjælpe med at analysere data, skabe formler og endda foreslå måder at visualisere data på. I PowerPoint, kan det assistere i skabelsen af præsentationer ved at foreslå layouts, design og indhold baseret på brugerens idéer.

Desuden kan Copilot i Teams og Outlook, hjælpe med at organisere møder, opsummere diskussioner og foreslå svar på emails. Dets integration i Microsofts produkter sigter mod at øge produktivitet, effektivisere arbejdsprocesser og reducere den tid, det tager at udføre almindelige opgaver.

En AI-workshop, der giver nye perspektiver

Vi har tidligere afholdt tilsvarende workshops med deltagere fra vidt forskellige erhvervsområder såsom Rejsebranchen, Stålindustrien og Udstyr til storkøkkener. De gik alle derfra med et nyt syn på AI og dets brugsmuligheder, samt et større kendskab og evnen til selv at bruge teknologierne.

Workshoppen gav samtidig mulighed for sparring og videndeling på tværs af vidt forskellige brancher. Det bidrog med helt nye perspektiver på, hvordan AI kunne implementeres i deres organisationer.

Og det er netop derfor, at vi vælger at gentage succesen med AI-workshops. Ved at skabe et rum, hvor der er plads til at udforske og lege med forskellige AI-værktøjer, gør vi det muligt for dig at prøve teknologierne af i et ‘safe space’ uden konsekvenser. Det giver bedre plads til kreativitet, samtidig med, at man kan få inspiration og sparring fra andre, som opererer i lignende eller helt andre brancher, og dermed tilegne sig nye perspektiver på AI’s brugsmuligheder. Det er det, der er ambitionen med vores AI-workshop. Vi håber, at du har lyst til at være med!

Og vil du vide mere om Work Away by Klean Group?

Kontakt Claus Nissum Holm for en uforpligtende snak — vi kan helt sikkert hjælpe dig!

+45 30 11 39 51
claus@kleangroup.dk