Gør kundeservice nemmere med en AI assistent!

Mød vores innovative AI assistent, skræddersyet til at give dine kunder en exceptionel service på både dansk og andre sprog. Med avanceret AI-teknologi er vores AI assistent ikke bare hurtig og effektiv, men også klar til at levere personlige og præcise svar 24/7.

Fordele

Øjeblikkelig kundeservice

Din AI assistent er altid tilgængelig og klar til at hjælpe dine kunder, hvilket forbedrer kundeoplevelsen betydeligt.

Trænet og opdateret dagligt

Vi træner din AI assistent med alle informationerne på dit website og sikrer daglige opdateringer for at levere de mest nøjagtige og opdaterede svar.

Lead generering

Vores AI assistent er ikke kun et kundeserviceværktøj, men også en kraftfuld assistent, der effektivt genererer og indsamler leads, som du nemt kan følge op på.

Effektivisering af kundeservice

Frigør dine kundeservicemedarbejdere, så de kan fokusere på mere komplekse opgaver, og lad AI assistenten håndtere rutinespørgsmål.

Prøv AI assistenten her

Vi har selv implementeret en Klean Group AI assistent på vores website. Du kan chatte med den på siden her, enten i chatboxen, eller åbne ikonet nederst til højre. Den er trænet på alt indhold på vores website, og hjælper med at servicere vores kunder og besvare de spørgsmål de har.

AI assistenten er bygget ovenpå ChatGPT teknologien, og du får dermed en AI assistent med høj kvalitet, som forstår dine kunders spørgsmål.

Sådan fungerer det

AI assistent service pakken indeholder følgende:

Træning: AI assistenten trænes med indhold fra dit website. Den gentrænes hver dag, så den altid er opdateret. Der kan også suppleres med andre relevante dokumenter, som kan udvides over tid.

Integration: Vi hjælper med at integrere AI assistenten på dit website med et simpelt script.

24/7 Support: Dine kunder nyder godt af øjeblikkelig support på ethvert tidspunkt af døgnet.

Leadindsamling: AI assistenten kan indsamle kontaktinformationer og generere leads, som dagligt kan sendes til din mail, så du kan konvertere til salg.

Lær dine kunder at kende: Vi analyserer løbende samtalerne dine besøgende har haft med AI assistenten, så du kan lære dine kunder bedre at kende, og så du kan tilrette både AI assistenten og dit website til kundernes behov.

Vi sørger for at rette AI assistenten til løbende, hvis du gerne vil specificere emner, som du enten ønsker eller ikke ønsker, at AI assistenten giver svar på.

Gør kundeservice til en leg, øg din effektivitet, og saml værdifulde leads med vores AI assistent. Kontakt os for at høre mere om, hvordan du kan få din egen AI assistent.

Er du blevet nysgerrig? Og vil du vide mere om AI kundeservice assistent?

Kontakt Claus Nissum Holm for yderligere information.

30 11 39 51
[email protected]