Digital commerce

En webshop er ikke længere bare en selvstændig salgskanal, men en vigtig del af den samlede købsoplevelse hos dine kunder. Og en god købsoplevelse med intuitiv interaktion er vejen til konverteringer og god forretning – især hvis det spiller sammen med efterspurgte varer til den rigtige pris og en god logistikløsning. Lad os vise dig vejen med udgangspunkt i netop din virksomhed.

Vi anbefaler, at du ikke forsøger at løse hele opgaven i ét samlet projekt, men deler det op i mindre trin. På den måde kan vi løbende sikre, at indsatserne skaber værdi og sørge for, at dine kunders feedback bliver indarbejdet i de næste trin. Om det første trin skal være øget trafik til din eksisterende løsning, et nyt website, automatisering, forbedring af din datakvalitet eller noget helt andet finder vi ud af i fællesskab.

I mange virksomheder har specialister ansvaret for hver deres system som ERP, CRM, PIM, BI og logistik, men ingen har en samlet forståelse. Derfor starter vi typisk med at kortlægge din virksomheds systemer, platforme og processer for at skabe et samlet billede. Herfra kan vi se, hvor der er mulighed for at udvikle og skabe den perfekte digitale købsoplevelse.

Der er som sagt mange håndtag at skrue på, og vi står klar til at hjælpe dig med at identificere den bedste prioritering af indsatser med udgangspunkt i dig og din virksomhed.

Ydelser

Kunderejse

Få kortlagt kunderejser og identificeret alle de steder, du er i kontakt med dine kunder, så du kan designe den bedste interaktion overalt.

Design & UX

Iscenesæt din virksomhed med et intuitivt design, som formidler dit brand og understøtter brugeroplevelsen.

Website

Kommunikér dine budskaber og dit brand effektivt til din målgruppe, og skab forretningsværdi med målbare handlinger fra dine kunder. Vi har stor erfaring og ekspertise i bl.a. Magento, Umbraco og Wordpress.

Webshop

Sælg dine varer og/eller ydelser online på en højtydende hjemmeside med effektiv søgning og et intuitivt katalog. Du kan sælge til både erhverv og private i samme shop uden at gå på kompromis med brugeroplevelsen og forskellige præferencer i de to kundesegmenter.

ERP-integration

Håndter varer, priser, kunder og ordrer automatisk med en integration mellem din shop og dit økonomisystem.

PIM-integration

Vedligehold og berig dine varer i dit PIM-system og lad en sømløs integration højne brugeroplevelsen i din webshop.

CRM-integration

Skab varme leads på dit website, og send dem direkte til dit CRM-system, så dit salgsteam kan følge op.

Professionel drift

Vær sikker på professionel og effektiv hosting og drift af dine digitale platforme, så du undgår nedetid og sikkerhedsrisici.

Cookie håndtering og opsætning af web statistik værktøjer

Implementering af web analyse værktøjer som Google Analytics og Matomo Analytics, Tag Manager og håndtering af cookie håndtering.

Lyder det interessant?

Kontakt Mads Damsgaard-Sørensen for en uforpligtende snak — vi kan helt sikkert hjælpe dig!

+45 27 87 27 03
[email protected]