Magento, som ejes af Adobe, udbydes i både en betalt Enterprise udgave og en gratis Open Source udgave. Siden 2008 har platformen udviklet sig støt, og med Magento 2, som kom i 2015, er platformen blevet kraftigt moderniseret på mange områder.

Langt de fleste danske virksomheder som anvender Magento, har valgt Open Source udgaven. Vi vurderer også, at den vil give de fleste små og mellemstore virksomheder den største forretningsværdi.

Magento 2 Open Source har et enormt, globalt community som hele tiden udvikler nye ‘extensions’ – en slags moduler som løser specifikke opgaver. Det betyder at udviklingshastigheden kan øges, fordi man enten gratis eller for en meget lav pris kan få adgang til disse extensions.

Magento ecommerce er især populær blandt små og mellemstore virksomheder. Populariteten skyldes blandt andet:
• Gratis open source version
• En stor mængde indbyggede E-handelsfunktioner
• Et omfattende udbud af billige tilkøbsmoduler
• Gode integrationsmuligheder
• Høj driftsikkerhed med hyppige opdateringer
• Indbygget skalerbarhed
• Valgfri frontend teknologi
• Kort time-to-market

Migrér til Magento 2

I juni 2020 ophørte den officielle support til Magento 1. Det betyder bl.a, at der ikke længere kommer sikkerhedsopdateringer til platformen. Anvender du stadig Magento 1, er det derfor vigtigt at du nøje overvejer den risiko der er i at fortsætte med den version.

Vi har migreret en stribe Magento 1 løsninger, og det kan være en omfattende opgave fordi hele teknologien bag platformen er ny. Der er ikke tale om en simpel opgradering.

Migreringen er en god anledning til at genoverveje f.eks. brugsoplevelsen, og til at få ryddet op i sin platform. Den anledning har flere af vores kunder benyttet sig af, og står nu med en mere moderne Ecommerce platform som konverterer bedre, og som er fri for al den tekniske gæld, som er opbygget over en årrække. Læs mere om teknisk gæld.

Overvej Magento, uanset om du sælger noget online eller ej

Driver man en e-handelsvirksomhed er man nødt til at overveje Magento som platform, fordi den er en af verdens førende platforme og fordi Gartner placerede den i “the magic quadrant” for Ecommerce platforme i 2019, som den eneste Open Source Ecommerce platform.

Sælger man endnu ikke noget online, er Magento også en rigtig god platform at basere sit website på. Ikke mindst fordi platformen er rigtig god til at styre varer og varegrupper med. Og så er man jo klar, hvis man en dag beslutter sig for at sælge sine varer online.

BMW og MINI, som vi har udviklet en leasing platform til, er et godt eksempel. Ingen af bilmærkerne sælger biler online. Men de drager begge fordel af den indbyggede funktionalitet i Magento, f.eks. varelister, varevisning, filtrering og sortering.

Læs mere om løsningen til BMW og MINI.

Integrationer mellem Magento og andre systemer

Samspillet mellem platforme er afgørende for succesfuld Ecommerce. Nogle virksomheder har en ret simpel infrastruktur, mens andre har en meget kompliceret. Fælles for alle er, at integrationer mellem systemer er afgørende for kvalitet, brugsoplevelse og processer.

Som verdens største Ecommerce platform er Magento yderst integrationsvenlig. Man kan udvikle sine egne integrationer, eller man kan udnytte færdige standardintegrationer i det omfang de tilbydes som extension – tilkøbsmodul. Vores erfaring er, at de fleste har brug for en speciel integration.

Vi har stor erfaring med at integrere til ERP, CRM, PIM og meget andet.

Magento - hybrid platformen som skalerer med din forretning

Hybrid ecommerce platforme er kendetegnet ved at kunne indeholde flere forskellige Ecommerce løsninger i én og samme platform.

Det betyder f.eks., at du kan have både en B2B og en B2C Ecommerce løsning i samme Magento. De kan ydermere dele integrationer og funktioner. Så strikker dit udviklkingsbudget meget længere, og dine driftomkostninger falder. Læs mere om hybrid Ecommerce.

Kreate - binder Wordpress og Magento sammen til en løsning

Magento er overlegen når det handler om Ecommerce. Men har du meget indhold i form af tekst, billeder, video mm., vil du sandsynligvis have brug for mere end det, Magento tilbyder.

Wordpress er verdens førende CMS – Content Management System – og denne platform passer rigtigt godt sammen med Magento.

Vi har udviklet vores egen moderne overbygning, der binder Magento og Wordpress sammen til en helstøbt enhed. Vi kalder det Kreate. Det bygger på de nyeste webteknologier, der gør brugeroplevelsen flydende uden distraherende sideskift. Samtidig er hastigheden helt i top, hvilket er vigtigt for konverteringsraten på websitet. Kreate er bygget op af moduler, der kan genbruges og sættes sammen på forskellige måder. Det betyder, at din time-to-market forkortes, fordi vi ikke skal starte forfra hver gang. Og da vi bygger ovenpå afprøvede moduler er der meget få fejl. Kort sagt giver Kreate mere tid til at fokusere på de ting, der understøtter din forretning.

Lyder det interessant?

Kontakt Mads Damsgaard-Sørensen for en uforpligtende snak — vi kan helt sikkert hjælpe dig!

+45 27 87 27 03
[email protected]