WordPress startede som et værktøj til at lave personlige blogs. Siden dengang er WordPress vokset og det er i dag et stærkt CMS med mange muligheder. Fordelene ved WordPress ligger bl.a. i at der er et meget stærkt community omkring systemet. Det betyder at der altid er nogen, der har siddet med samme udfordring, og som er klar til at hjælpe med at finde en løsning.

WordPress er bygget op omkring en fast kerne, som der kan kobles udvidelser på. Og der findes et hav af udvidelser, på grund af den store popularitet og mange websites, der benytter WordPress.

Tusindvis af udvidelser og plugins

Wordpress har en standardkerne, som ikke ændrer sig. Men på den kerne kan vi koble temaer og plugins på, der udvider funktionerne på websitet. Klean har dedikerede wordpress udviklere, der har stor erfaring i at vælge de rigtige plugins eller kode dem selv, når det er nødvendigt.

WooCommerce webshop i Wordpress

Woocommerce er et ecommerce plugin til wordpress, der gør dit website til en komplet webshop med alle de nødvendige funktioner. Woocommerce kan skaleres til store og små løsninger, og er kendt for at være brugervenlig. Brugervenligheden er vigtig, når du vælger webshop, da det er et system, du kommer til at bruge meget tid sammen med.

Integrationer til ERP, betalingsgateways og andre systemer

Hos Klean er vores mål at designe og udvikle digitale platforme, der er så brugervenlige som muligt. Både for webredaktøren og kunden. Derfor har vi udviklet Kreate, vores eget fundament, der gør arbejdet lettere for webredaktøren og giver en flot og flydende brugeroplevelse på websitet for kunden. Kreate har den fordel, at det gør integrationerne lettere at sætte op, og det sikrer en høj kvalitet i løsningen. For webredaktøren betyder det, at informationerne kun skal skrives ind et sted, og at løsningen selv sørger for informationen er tilgænglige i andre systemer.

Digitale platforme skal tale sammen for at de gør arbejdet lettere for virksomheden og kunderne. I Wordpress og især med løsninger med webshops, er der et behov for at websitet taler sammen med virksomhedens andre systemer. Klean har udviklet integrationer til wordpress løsninger til både store og mindre virksomheder inden for mange brancher.

Kampagne websites og Corporate websites

Klean har både udviklet kampagne sites og større websites i wordpress. Vi kan på kort tid designe og udvikle kampagnewebsites til markedsføring eller små wordpress websites med simple budskaber – og få det lanceret på få uger.

Når kompleksiteten stiger og indholdet bliver større, stiller vi flere krav til den digitale platform. Også her kan Wordpress følge med. Sidestrukturen bliver bredere og dybere, og det stiller krav til navigationen, så både kunde og webredaktør kan bevare overblikket. Skal der flere typer af indhold på websitet, betyder det typisk også, at antallet af sideskabeloner stiger. Det samme indhold skal måske også bruges flere steder, og derfor kan der være behov for, at systemet selv kan sætte indhold ind på ønskede sider, så webredaktøren kun skal skrive indholdet en enkelt gang.

Lyder det interessant?

Kontakt Mads Damsgaard-Sørensen for en uforpligtende snak — vi kan helt sikkert hjælpe dig!

+45 27 87 27 03
[email protected]