Digital marketing
Emil klarer digital marketingopgaver for store og små kunder — BTB såvel som BTC.

Du ved, dine kunder er til stede online, men ved du også, hvordan du får fat i dem? Det gør vi. Digital marketing er et værdifuldt værktøj til at skabe en stærk online tilstedeværelse, kommunikere med din målgruppe og ikke mindst øge salget.

Vi udvikler digital marketing, der er specifikt målrettet de personer, der er allermest tilbøjelige til at være interesserede i netop din virksomhed, dine produkter og dine services. Ved hjælp af dataanalyse kan vi identificere den helt rigtige målgruppe samt spore og måle resultater, så vi hele tiden kan finjustere og optimere din digitale indsats.

Med digital marketing tager vi din målgruppe i hånden og guider dem igennem den digitale kunderejse. På den måde sikrer vi en god kundeoplevelse samtidig med, at vi fører dem hele vejen gennem salgstragten.

Vil du også have strømlinet din digitale marketing, så den styrker din digitale synlighed? Vi hjælper dig gennem hele processen lige fra udvikling af strategi til produktion af indhold, annoncering og konvertering.

Ydelser

Med en stærk strategi kan du differentiere dig fra dine konkurrenter. Sammen identificerer vi de mest effektive marketingkanaler og skaber en digital marketingstrategi, der styrker dit brand og øger din ROI.

Sociale medier

Opbyg en stærk online tilstedeværelse og skab en solid relation til din målgruppe på de sociale medier. Vi skaber en skarp SoMe-strategi med blandt andet temahjul og årshjul og hjælper også med både planlægning og eksekvering af både organisk og annonceret indhold.

Google Ads

Google Ads er et effektivt værktøj til at skabe synlighed over for de rigtige personer – blandt andet dem, der aktivt viser interesse for dine produkter eller services.

De rigtige søgeord sikrer, at din virksomhed bliver fundet. SEO øger den organiske trafik og gør den digitale kunderejse nem for dine kunder. Vi leverer både søgeordsanalyse, monitorering og optimering af SEO-indsatsen. Læs mere om at arbejde med SEO her.

Gamification

Små digitale spil er en god måde at komme i kontakt med din målgruppe på. Med den rigtige brug af Gamification i din markedsføring kan du tiltrække nye kunder, engagere potentielle kunder samt genaktivere tidligere kunder.

Skab stærke forbindelser og øg din indtjening med email marketing. Med en effektiv email marketingstrategi kan du udvikle gode forbindelser til dine kunder og øge din indtjening.

Dataanalyse

En stor fordel ved digital marketing er, at vi kan måle på alle indsatser, så vi ved, hvor mange eksponeringer, klik og konverteringer, vi får. Med dataanalyser skaber vi overblik over dine digitale indsatser, så vi hele tiden kan justere og optimere.

59% af danskerne besøger Facebook dagligt. Derfor kan du med stor sandsynlighed ramme din målgruppe på platformen og skabe resultater på både kort og lang sigt.

Lyder det interessant?

Kontakt Jacob Bredvig Larsen for en uforpligtende snak — vi kan helt sikkert hjælpe dig!

+45 22 28 05 68
[email protected]