Creative tech

Oplever du udfordringer med at gøre din virksomhed mere digital? Det er ganske forståeligt. Det er ikke nemt at navigere i den digitale verden og udnytte de nyeste teknologier til at nå dine mål. Heldigvis kan et Creative Tech-forløb hjælpe dig med at sætte skub i din virksomheds digitale transformation.

Vores team af eksperter er konstant opdateret på de nyeste teknologier, som vi bruger til at rådgive, implementere og lave kreative løsninger. Men vi er ikke kun fokuseret på teknologi. Faktisk oplever vi størst succes ved at fokusere mest på mennesker og blot lade teknologien være værktøjet, som vi naturligt tager i brug, når vi har en udfordring, vi skal løse.

Skal din virksomhed være mere digital? Lad os støtte og rådgive dig gennem hele processen, hvor vi kortlægger dine muligheder og sammen får truffet de beslutninger, der skal til for at flytte din forretning.

Ydelser

Kunstig intelligens

Vores erfaring er, at det gælder om at komme igang med at arbejde med AI i praksis. Vi rådgiver dig i de nyeste værktøjer og hjælper dig med at træne og eksperimentere. Vi tilbyder dage med AI work away, hvor vi arbejder konkret med værktøjerne og Masterclass 2024 har fokus på AI transformation.

Læs mere om Kunstig Intelligens

Digital strategi

Få skræddersyet en handlingsdrevet digital strategi til din virksomhed. Vi hjælper med at omsætte strategien til handling, så du kan opnå succes.

Læs mere om forretningsmodel og -mål

Data og digital transformation

Få dine digitale projekter i mål. Vi hjælper med at prioritere projekter og skabe fremdrift i samarbejdet på tværs af organisationen og med jeres leverandører.

Innovationspartner

Skab muligheder for dig selv og din forretning. Kom på work-aways og designløsninger på kort tid i samarbejde med os som innovationspartner.

Digital kompetenceudvikling

Få opbygget jeres medarbejderes digitale kompetencer, så de kan være med til at understøtte jeres forretning og strategi.

Læs mere om digital kompetenceudvikling

Sales Execution

Sales Execution handler om at omsætte strategier og planer til faktiske salgsresultater. Det omfatter alt fra at identificere og forstå kundens behov og kunderejsen, til at udvikle effektive processer.

Læs mere om Sales Execution

Lyder det interessant?

Kontakt Claus Nissum Holm for en uforpligtende snak — vi kan helt sikkert hjælpe dig!

+45 30 11 39 51
[email protected]