Creative tech

Oplever du udfordringer med at gøre din virksomhed mere digital? Det er ganske forståeligt. Det er ikke nemt at navigere i den digitale verden og udnytte de nyeste teknologier til at nå dine mål. Heldigvis kan et Creative Tech-forløb hjælpe dig med at sætte skub i din virksomheds digitale transformation.

Vores team af eksperter er konstant opdateret på de nyeste teknologier, som vi bruger til at rådgive, implementere og lave kreative løsninger. Men vi er ikke kun fokuseret på teknologi. Faktisk oplever vi størst succes ved at fokusere mest på mennesker og blot lade teknologien være værktøjet, som vi naturligt tager i brug, når vi har en udfordring, vi skal løse.

Skal din virksomhed være mere digital? Lad os støtte og rådgive dig gennem hele processen, hvor vi kortlægger dine muligheder og sammen får truffet de beslutninger, der skal til for at flytte din forretning.

Ydelser

Digital strategi

Få skræddersyet en handlingsdrevet digital strategi til din virksomhed. Vi hjælper med at omsætte strategien til handling, så du kan opnå succes. Læs mere om forretningsmodel og -mål her. 

Data og digital transformation

Få dine digitale projekter i mål. Vi hjælper med at prioritere projekter og skabe fremdrift i samarbejdet på tværs af organisationen og med jeres leverandører.

Innovationspartner

Skab muligheder for dig selv og din forretning. Kom på work-aways og designløsninger på kort tid i samarbejde med os som innovationspartner.

Digital kompetenceudvikling

Få opbygget jeres medarbejderes digitale kompetencer, så de kan være med til at understøtte jeres forretning og strategi.

Creative Tech

Skab en smartere hverdag med de nyeste teknologier. Vi effektiviserer og løser konkrete behov ved kreativ brug af kunstig intelligens, software-robotter, no-code apps og meget mere. Læs mere om Creative Tech her.

Lyder det interessant?

Kontakt Claus Nissum Holm for en uforpligtende snak — vi kan helt sikkert hjælpe dig!

+45 30 11 39 51
claus@kleangroup.dk