Den fortsatte digitalisering er altoverskyggende, når man ser verden i dag. Vi er sociale på de sociale medier, shopper online med levering til døren og får hurtigt svar på spørgsmål af ChatGPT. Og det er kun toppen af isbjerget. Udviklingen er i fuld acceleration – mulighederne bliver flere og flere, men også sværere at overskue og navigere i.

Det stiller nye krav til virksomheder og institutioner, som står over for udfordringer som at digitalisere kundeoplevelser, bevare konkurrenceevne, facilitere innovation, navigere i og profitere af nye teknologiske muligheder og samtidig øge effektivitet og produktivitet. Det kalder på nye kompetencer og mindsets, og det får 727 og Klean til at gå sammen i Klean Group pr. 1. juli 2023.

”Vi har arbejdet tæt sammen om konkrete projekter og kunder gennem en årrække. Dette samarbejde er tiltaget, fordi der har været et behov for at tænke digitalisering og nye teknologier sammen med design og kommunikation. Det har naturligt givet anledning til samtaler om, hvordan vi kan tilbyde en ny, sammenhængende værdikæde til vores kunder. Det er så der, vi er kommet til nu, hvor vi samler alle aktiviteter under Klean Group,” fortæller Flemming Kok, managing partner i Klean Group.

”Klean Group forener det bedste fra to verdener: Digital Marketing, Digital Commerce og Creative Tech fra Klean kombineret med Strategisk Design, Marketing og Kommunikation fra 727. På den måde kan vi i endnu højere grad være med til at styrke vores kunders profil, øge deres innovationskraft og salg. Det mærker vi allerede nu, at der er kunder, der kvitterer for,” tilføjer Ole Østergaard, partner i Klean Group.

Lanceringen af Klean Group er en re-positionering af Klean og 727 – nu samlet under Klean Group – og ikke en rebranding som i 2003, da Flemming Kok og Tom Elert købte Lady Patricia, en Boeing 727, placerede den i Stilling ved E45 og lancerede 727 Communication.

Klean Group er begyndelsen på en ny fortælling om at sætte det digitale forrest i forretningen og på snuden af flyveren, stærkt bundet sammen med 727’s design og kommunikationskompetencer, som fortsat figurerer på det orange haleror.

”Vi har fundet en ny destination og en ny position inspireret af udviklingen i samfundet og behovet hos vores kunder og udviklet af hele vores organisation. Derfor er vi glade for at kunne lancere Klean Group med budskabet: A GREAT PLACE TO BE – som er et løfte, vi giver til såvel kollegaer som til kunder”,

⸻ afslutter Flemming Kok

Klean Group er et digitalt – og designbureau med 55+ medarbejdere med hovedkontor i Skanderborg og afdeling på Aarhus Ø. Ejerkredsen består af Torben Storgaard, Ole Østergaard, Jesper Sørensen, Flemming Kok og Tom Elert (bestyrelsesformand).

Kontakt

Ole Østergaard

Partner, Digital Strategy & Business Development

+45 24 63 01 92
[email protected]

Flemming Kok

Partner, Managing Director

+45 61 61 64 11
[email protected]